Kaj če bi lahko združili PVC okna in izgled lesa?

satler

Pri izbiri oken se veliko ljudi znajde v dilemi. Radi bi imeli lesena okna, vendar pri izbiri pretehta cena in strah pred vzdrževanjem in dodatnimi stroški, zato se sprijaznijo s plastičnim izgledom.

Bi tudi vi raje gledali lesena okna, vzdrževali pa PVC? Sliši se sanjsko, kajne? Tako les kot tudi PVC okna imajo sicer svoje prednosti, ki jih lahko preverite na https://www.okna-satler.si  toda ali ste vedeli, da imamo možnost združiti lastnosti obeh in izbrati nekaj novega, kvalitetnega in seveda lepega? To so PVC okna v imitaciji lesa. To so okna, pri katerih ni potrebno sklepati kompromisov med ceno in željami, saj prinašajo številne prednosti, ki bodo ustrezale vašim željam in potrebam. Splošno znano je, da so PVC okna že nekaj let najugodnejša izbira. Sprva je bilo plastično okno precej dražje od klasičnega lesenega, že kar nekaj let pa temu ni več tako – PVC okno je dandanes najugodnejša izbira. Poleg svoje cene se ponaša tudi s številnimi drugimi prednostmi.

Vzdrževanje PVC oken je enostavno in ugodno.

PVC okna so iz materiala, ki ga je izjemno lahko čistiti in vzdrževati,  saj jih za razliko od lesa ni potrebno barvati. Poleg tega so PVC okna odporna na korozijo, na številne kisline, ultravijolične žarke in različne ekstremne vremenske razmere. Zaradi vseh teh lastnosti so več kot očitna izbira za vsakega  kupca.

satlerPVC okna nudijo visoko toplotno izolativnost.

Energijska učinkovitost PVC oken se z lahkoto primerja z učinkovitostjo lesenih oken. Današnji sodobni profili jo pogosto celo prekašajo. Z uporabo kvalitetnih profilov PVC okna zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolacijo ter trdnost in stabilnost oken.

PVC okna so vzdržljiva.

Pričakovana življenjska doba PVC oken je 40 let in več.

S PVC okni ste varni.

PVC okenski profil kot je ALUPLAST Nemčija, že v osnovni izvedbi profila nudi protivlomno zaščito z umeščenim tretjim tesnilom, ki onemogoča privzdig okenskega krila od zunaj nepovabljenim gostom.

Dodatno pa izbira pravilnega okovja odloča o kakovosti zaščite in udobju, ki vam ga nudi vaše okno. PVC okna kvalitetnih proizvajalcev so opremljena s kakovostnim okovjem, ki nudi visoko protivlomno zaščito.

PVC okna so primerna tako za novogradnje kot tudi vgradnjo pri prenovi vaše hiše, stanovanja ali večstanovanjskega objekta. Izbirate lahko med okni, ki so primerna za klasično gradnjo, za energetsko varčno gradnjo in tudi za pasivne hiše.

In kar je pri upoštevanju želja pri izbiri oken zelo pomembno: PVC okna so lepa!

Tudi PVC okna lahko izgledajo naravno.

Ko nekdo omeni PVC okna, imamo pred očmi bela okna, ki delujejo precej plastično, kajne? Vendar danes ni nujno več tako. Pri podjetju Satler lahko izbirate tudi med širokim naborom lesnih dekorjev PVC oken (imitacija lesa). Novost na PVC oknih SATLER so nova generacija lesnih dekorjev WOODEC.

Ne samo da izgledajo kot bi bili leseni, WOODEC površina okna tudi na dotik nudi občutek lesa, zato ga je težko razlikovati od pravega.

Na razvoj in dizajn WOODEC pvc lesnih dekorjev so vplivale skandinavske države.

Veliko lesa, enostavne ravne linije, enostavne oblike, prečiščen dizajn, ter svetle in tople barve karakterizirajo skandinavski interijer.

To je trend, ki se vedno bolj prenaša tudi na okna in vrata.

Znotraj nov lesni dekor ustvarja udobno in moderno atmosfero. Hiša pa tudi zunaj izgleda moderno.   Uporablja se kot notranja in/ali zunanja površina okna. Dostopen je v 4 dekorjih hrasta.

satler

Izberite okna, ki bodo v celoti izpolnila vaša pričakovanja in želje. Izberite okna, ki se bodo skladala s hišo in okolico, okna, ki bodo ne le odpirala pogled v naravo, ampak takšna, ki bodo izžarevala naravo v sebi.

Naj bodo vaša okna izdelana po meri, v skladu z vašimi željami in specifikami vaše hiše ali stanovanja. Izberite ponudnika, ki vam bo ponudil tako kvaliteto kot tudi želen izgled oken.

Sedaj bo izbira veliko bolj preprosta, kajne?

Če pa vas PVC okna tudi v naravni preobleki ne navdušujejo, lahko še zmeraj izberete les ali aluminijasta okna. Lahko vam svetujemo, kje in kako jih izbrati.

Izberite lepa okna s tradicijo, kvaliteto in dolgo življenjsko dobo.

Družinsko podjetje Satler okna in vrata d.o.o. s 25 letnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšo tehnologijo lepljenja stekla v krilo okna v procesu proizvodnje stavbnega pohištva, zagotavlja vrhunsko kakovost izdelkov in servisne storitve. Vaša okna izdelajo iz materialov priznanih nemških dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS in s steklom slovenskega dobavitelja REFLEX.  Podjetje ves čas stremi k vrhunski kvaliteti proizvedenih PVC oken in vrat tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. Naj omenimo še to, da so PVC okna z dekorji lesa dostopna po cenah, ki se le za 12 % razlikujejo od cen belih oken in so do 40% cenejša od lesenih oken.

Ne obremenjujte se z montažo oken in kam boste spravili stara okna ne da bi škodili naravi.

Če se lotevate menjave starih oken, je potrebno pomisliti tudi, kam s starimi okni ter kako in kdo bo montiral nova. Pri podjetju Satler vam te skrbi prihranijo. Strokovnjaki za vgradnjo oken in vrat vam bodo pomagali izbrati najbolj ustrezno montažo za vaš objekt.

Ker so odgovorni proizvajalci, upoštevajo, planirajo in zagotavljajo možnost recikliranja uporabljenih materialov v samem razvoju tehnologije, proizvodnje in menjave starih PVC-oken z novimi. Bodite EKO, izberite okna Satler.

info@okna-satler.si | 02 292 74 50 | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Prejšnji članekKako razmastiti površine kuhinjskih omaric?
Naslednji članekIdeje za malo kopalnico
logo Satler
info@okna-satler.si|02 292 74 50 | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.