KAGER: Vabljeni na dan odprtih vrat – 22.4.2017

V soboto, 22. aprila, vas vabimo na prvi pomladanski dan odprtih vrat, ki ga organiziramo v najstarejšem slovenskem mestu, na Ptuju.

V neposredni bližini mogočnega ptujskega gradu predstavljamo zelo simpatično družinsko hišo VITA NOVA Urbana, ki predstavlja zlitje najboljših detajlov iz družine hiš VITA NOVA Classic in Modern. Predstavlja moderen videz ujet v klasično slovensko arhitekturo in omogoča gradnjo v vsakem mestnem, primestnem ali vaškem okolju. Namenjena je vsem, ki si želijo odprtih pogledov v okolico in pravo mero intimnosti. Nastala je v sledi iskanja izboljšanja ekonomičnosti gradnje na nivoju začetnih stroškov investicije in dolgoročnega vzdrževanja. Naš namen je bil ustvariti pravo mero odprtosti in intime, ki si ga želi vsaka družina in jo je mogoče ustvariti tudi na manjših zemljiščih v mestnem ali primestnem okolju.


Prehod svetlobe skozi celoten prostor

Po želji naročnika in v skladu s strogimi predpisi ptujskih prostorskih aktov, smo ustvarili manjšo leseno-stekleno hišo. Ustvarili smo prijeten dom, ki ima 120 m2 bivalne površine. Središče pritličja predstavlja povezan dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter odprto stopnišče, osvetljeno z velikim kaljenim steklom, ki omogoča prehod svetlobe skozi celoten prostor. V pritličju se nahaja še soba za goste, ki je lepo osvetljena z dvokrilnimi terasnimi vrati. V mansardi se odpira lep galerijski prostor s pogledom na okolico reke Drave, ob njem pa se nahajajo še spalnica z garderobo in kopalnica. Vsekakor je to ena izmed hiš, ki optimalno izkorišča odprte poglede v okolico in pravo mero intimnosti na manjši parceli v mestem okolišu ter ji daje vso potrebno toplino doma.

Razstava umetnin slikarja Dušana Fišerja

Tokratni dan odprtih vrat bo obogaten z razstavo priznanega slikarja Dušana Fišerja, ki je leta 1989 diplomiral na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani pri prof. Metki Krašovec, leta 1991 je končal študij na slikarski specialki pri prof. Emeriku Bernardu, študijsko pa se je izpopolnjeval tudi na Nizozemskem, na akademiji Minerva v Groningenu.  Dušan Fišer velja za zelo kompleksnega umetnika, njegova umetnost je večmedijska in raznolika, vedno neposredno komunicira z gledalcem, pa naj si gre za slike ali prostorske postavitve.

Za vas hišo odpiramo med 10.00 in 16.00 uro in smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja o gradnji vašega doma. Ob tej priložnosti vam želimo predstaviti celoten naš program leseno-steklenih hiš VITA NOVA, ki jih odlikujejo naravni materiali, odprti pogledi in visoka energetska varčnost.

Zaradi organizacije dneva odprtih vrat vas naprošamo, da svoj prihod najavite na telefonsko številko 02 788 93 21 ali po elektronski pošti na info@kager.si, kjer vam bomo podali točen hišni naslov in vam odgovorili na morebitna dodatna vprašanja.

Vljudno vabljeni, z veseljem vas pričakujemo!

Več na strani:

http://www.kager.si/spomladanski-dan-odprtih-vrat/


                                                                                                                                                      EKIPA KAGER HIŠE

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.