Izberite prava senčila za vaš dom – izberite senčila podjetja Senčila Capris

Tenda na terasi
Foto: on Senčila Capris

Montaža senčil je možna kadarkoli v letu, vendar se večina lastnikov stanovanj odloči za naročilo in montažo senčil v pomladanskem ali celo poletnem času, ko sončni žarki že prodrejo v prostore in terase.

V današnjih časih, ko si prizadevamo za čim večjo udobnost v naših domovih, so senčila nepogrešljiv element zunanje opreme. Senčila ne le da poskrbijo za zaščito pred soncem in nezaželenimi pogledi, ampak tudi popestrijo izgled vašega doma ter poskrbijo za vaše udobje.

V podjetju Senčila Capris se zavedajo  pomena senčenja in vam prav zato znajo ponuditi široko paleto senčil, ki bodo ustrezala vsakemu okusu in prostoru. Vsa senčila  odlikujejo visoka kakovost, estetski dizajn ter funkcionalnost, ki bo vašemu domu dodala piko na i.

Popolnost bivanja z bioklimatsko pergolo Senčil Capris.

Podjetje Senčila Capris je znano po visokokakovostni montaži bioklimatskih pergol in kasetnih tend. Bioklimatska pergola Senčil Capris je inovativna rešitev, ki omogoča nadzor nad svetlobo in pretokom zraka hkrati pa vas lahko  učinkovito varuje pred dežjem. Edinstvena oblika bioklimatske pergole  zagotavlja estetski izgled in prijeten ambient za vaše bivanje na prostem. Bioklimatske pergole so priljubljene izbira strank, saj omogočajo udobno in prijetno bivanje tudi ob slabem vremenu. To lahko še posebej občutijo lastniki restavracij in lokalov, kjer lahko polne terase pomenijo bistveno več prometa konec dneva. Pri vseh pergolah se individualno s stranko dogovorimo o možnostih bočnih zapor. Lahko so to vertikalni  Zip roloji, ki nudijo diskretnost pred pogledi in zaščito pred vetrom ali drsni stekleni paneli.

Optimalna zaščita z inovativnimi kasetnimi tendami

Poleg bioklimatskih pergol pa so pri Senčilih Capris  tudi strokovnjaki na področju kasetnih tend. Kasetne tende so popolna rešitev za tiste, ki želijo maksimalno udobje in zaščito pred soncem in dežjem. Tenda se enostavno raztegne in pospravi v aluminijasto ohišje, ki omogoča optimalno zaščito pred soncem. Prednost kasetnih tend je tudi avtomatizacija delovanja same tende, saj se lahko tenda samodejno odpre v jutranjih urah oziroma prvih sončnih žarkih ter zapre v primeru slabih vremenskih razmer. Kasetne tende so zelo priljubljene med strankami, saj zagotavljajo enostavno uporabo, vrhunsko kakovost ter diskretnost. Tende imajo vrhunski dizajn z estetsko zapeljivimi linijami, ki se lepo vključijo v sam objekt.

Tenda
Foto: on Senčila Capris

Ekipa Senčil Capris: Praktična in vsestranska rešitev za vsak vaš projekt

Predlagamo, da kontaktirate ekipo Senčil Capris, saj so nam zatrdili, da je za njih najbolj pomembno, da njihove stranke razumejo skladnost in praktičnost njihovih rešitev za senčenje.

Seveda ni potrebno poudariti, da lahko ekipo strokovnjakov vedno kontaktirate preko njihove telefonske številke 040 703 750, kjer vas bodo z veseljem sprejeli ter vam ponudili svetovanje, oceno projekta in roke izvedbe.

Unikatno senčenje po meri: Naša lastna inovativna rešitev za vašo popolno senco

V podjetju Senčila Capris s ponosom poudarijo, da lahko strankam ponudijo tudi lastno rešitev bioklimatske pergole, ki je plod so plod njihovega znanja in izkušenj. Pri izvedbi bioklimatske pergole Senčil Capris pa sodelujejo le z najboljšimi dobavitelji materialov ter uporabljajo najnovejšo tehnologijo, da lahko zagotovimo najvišjo kakovost naših izdelkov.

Stopite v stik z nami za brezplačno svetovanje o senčenju vašega doma.

Vabimo vas, da obiščete spletno stran tende-capris.com, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo senčil in drugih stavbnih pohištvenih rešitev ter pridobite več informacij o podjetju Senčila Capris.

Zaupajte vaš projekt senčenja in ustvarjanja prijetnejšega in bolj funkcionalnega bivalnega okolja ekipi Senčil Capris.

V KORAKU S TRADICIJO ŽE 25 LET STROKOVNO IZDELUJEMO IN MONTIRAMO SENČILA ZA UDOBJE NAŠIH STRANK. Skupaj ustvarjamo izkušnje.

Prejšnji članekKako se znebiti maha na travi?
Naslednji članekNajvečja mobilna enota na svetu – Mobilna hiša Höna

V KORAKU S TRADICIJO ŽE 25 LET STROKOVNO IZDELUJEMO IN MONTIRAMO SENČILA ZA UDOBJE NAŠIH STRANK. Skupaj ustvarjamo izkušnje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.