Individualni dom, ki ponuja najvišjo kakovost in udobje bivanja

Marles sl 1

Vabljeni na MARLESOV DAN ODPRTIH VRAT V ŽIVO!

Kje: bližina Ljubljane
Kdaj: v soboto, 18. decembra 2021,  med 10. in 14. uro

MARLES, ki  je v svoji panogi prepoznavno kot vodilno podjetje na področju razvoja tehnoloških rešitev trajnostne in energetsko varčne gradnje sodobnih stanovanjskih hiš, vas tokrat vabi na prav posebenpraznično obarvan dan odprtih vrat. V družbi lastnikov individualno zgrajene hiše, ki so svoj dom že praznično okrasili, vam bodo v okolici Ljubljane predstavili tehnološko napredno hišo, ki predstavlja presežek v arhitekturi sodobnih bivanjskih konceptov. Prav posebno presenečenje so pripravili za najmlajše, ki bodo še posebej uživali v vzdušju praznične okrasitve, ki so jo lastniki hiše pričarali v tem čarobnem decembrskem mesecu.

Posebnost skoraj nič-energijske hiše Individual je izjemno funkcionalna in odprta arhitektura, ki je tlorisno prilagojena zahtevi mladih investitorjev po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Vsi prostori so povezani v premišljeno celoto, hodniki so v skladu z najnovejšimi smernicami optimirani na minimum.

Hiša je zasnovana kot sodobna enodružinska hiša, ki se ponaša z drzno zasnovo, sodobno tehnologijo in energetska učinkovitostjo. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki zadovoljnim lastnikom z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja.

Kaj sta povedala investitorja: “V hišo sva vložila svojo dušo, še danes, tri leta po vselitvi, jo občudujeva in v njej vsi skupaj zelo uživamo. Hiša je povsem individualno zasnovana po naših željah, moderna, izvedba in končni izgled pa sta natančno takšna, kot smo si ju zamislili z arhitekti. Gradnja je bila intenzivna, v šestih mesecih je bila hiša pripravljena na vselitev. Najbolj uživamo pozimi, ko lahko v prostornem ambientu ustvarimo magično predpraznično vzdušje, kjer se lahko najini otroci prepustijo čarom Laponske dežele, od koder smo prinesli ideje za okrasitev našega krasnega doma.”

Svetovanje za energetsko varčno bivanje

Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prisotni bodo strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, obenem pa vam bodo predstavili izjemne Marlesove ugodnosti 2021, ki prinašajo prednosti za vse, ki želite graditi dom po najnovejših trajnostnih smernicah. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada.

Predanost najvišji kakovosti

V Marlesu že skoraj osem desetletij narekujejo razvojne smernice in so globalno priznani kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih montažnih objektov. Ponašajo se z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati za preverjeno kakovost. Intenzivno so usmerjeni v uporabo najsodobnejših tehnoloških rešitev, rabo obnovljivih virov in vgradnjo materialov naravnega izvora. Njihov cilj je, da omogočijo kupcem zdravo bivanje, izjemno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost stavb, hkrati pa tako individualnim kupcem kot vsem poslovnim partnerjem ponujajo storitve na najvišji poslovni ravni.

Vabljeni v njihovo družbo!

POTEK DNEVA ODPRTIH VRAT IN PRIJAVA

Datum: sobota, 18. december 2021*

Vse dodatne informacije o dogodku so na voljo tudi na  telefonski številki 02/429 45 00  in na elektronskem naslovu info@marles.com.

*Dogodek bo organiziran z največjo skrbnostjo v skladu z vsemi smernicami in navodili, ki nam jih določa Nacionalni inštitut za javno zdravje z namenom preprečevanja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

 

 

 

 

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Prejšnji članekTrendi dnevnih sob za 2022: naj bodo funkcionalne
Naslednji članekIzbira vzglavnika
logo Marles

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.