Nova linija hiš – PREMIUM HIŠE RIHTER

Ena bistvenih novosti podjetja Rihter je nova linija hiš, ki so arhitekturno še bolj dovršene, izpopolnjene in privlačnejše. Te hiše predstavljajo moderne arhitekturne smernice, poudarek je na raznih lepotnih dodatkih, ki naredijo hišo še popolnejšo.

Izvedba Premium hiš je precej bolj zahtevna, zato so pri snovanju linije združili znanja arhitekture, tehnologije in gradnje. Z izbiro vrhunskih materialov so Premium hiše Rihter ne samo arhitekturno ampak tudi tehnološko izpopolnjene z najvišjo stopnjo kakovosti, energetske učinkovitosti in bivalnega udobja.

V podjetju Rihter se prilagajajo času individualizma, zato to filozofijo ves čas usmerjajo tudi v njihovo ponudbo. Tako kot pri že obstoječi osnovni liniji tipskih hiš, bo tudi pri tej, mogoča individualna obravnava v smislu prilagodljivosti željam kupcev. Vse tipske rešitve lahko spremenijo v povsem individualne in vgradijo željene materiale ter druge arhitekturne dodatke. Novo linijo hiš si lahko ogledate na njihovi spletni strani na povezavi.

 

V skoraj vse Rihter ˝naše hiše˝ so vgrajeni tudi najboljši in najbolj sodobni sistemi strojnih in elektroinštalacij. Ti poleg naravnih gradbenih materialov še izboljšajo bivalno udobje, znižajo porabo električne energije in varujejo okolje. Eden najpomembnejših sistemov v hiši je prezračevanje, ki ga vgradijo v vse njihove hiše. S sistemom prezračevanja zrak stalno kroži in po potrebi prostore greje ali hladi. V teh hišah je zrak vedno svež, temperatura je stalna, zato je bivanje zelo udobno.

Najbolj zahtevnim naročnikom ob nakupu hiše ponudijo tudi vgradnjo sončnih elektrarn in pametnih inštalacij, s katerimi je upravljanje hiše še bolj avtomatizirano in nadzorovano. Pametne inštalacije imajo poleg vsega udobja in varčevanja energije, vgrajene še komponente za varovanje pred nepridipravi, elektronsko upravljanje senčil, možnost zapiranje glavnega ventila v primeru izlitje vode itd. Z lastno sončno elektrarno na Rihterjevi hiši pa lahko lastniki teh hiš postanejo energetsko samooskrbni in za vedno neodvisni od nihanja cen na trgu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.