Gostilna Klampfer s široko ponudbo

Tradicija v gostilni Klampfer

Gostilna Klampfer je družinsko podjetje, ki svoje stranke razveseljuje že več kot 50 let. V Mariboru že več desetletij navdušuje svoje obiskovalce s široko ponudbo okusne hrane, prijaznim osebjem in prijetno lokacijo.

Gostilna Klampfer s široko ponudbo hrane

V gostilni Klampfer imajo prostora za 50 gostov, zato vas toplo vabijo, da pri njih praznujete katerega izmed vaših pomembnih dogodkov, kot so rojstni dan, poroka, obhajilo, birma ali sedmina. Prav tako se lahko s sodelavci poveselite ob zaključku leta.

Vsak dan nudijo 10 vrst menijev, nudijo tudi dnevno sveže malice in jedi po naročilu (hladne in tople predjedi, mesne jedi, ribe, vegetarijanske jedi, jedi z žara, priloge, solate in sladice). V zimskem času v ponudbo vključijo hrano s kolin.

Gostilna Klampfer ponuja širok in pester nabor

O družinski gostilni Klampfer

Družinsko gostilno sta 29. 11. 1969 odprla babica in dedek Klampfer. Gostilna letos praznuje že 53 leto obratovanja, gre za družinsko podjetje, ki se prenaša iz roda v rod. Njihova kuhinja je znana po svoji klasični domači slovenski hrani, v zimskem času gosti lahko uživajo v hrani s kolin.

Še posebej znani so po vampih, svinjskih pečenih rebrcah s kislim zeljem in praženim krompirjem, vsak dan nudijo mesno kislo juho, želodčkovo kislo juho in malico po izbiri kuharice. Poleg odlične hrane se lahko pohvalijo tudi s ponudbo izvrstnih domačih slovenskih vin.

Odpiralni čas gostilne Klampfer

  • Ponedeljek, torek, četrtek, petek, sobota: 10:00-21:00
  • Sreda: zaprto
  • Nedelja: 10:00-17:00
Prejšnji članekAudi odhaja v Formulo 1
Naslednji članekSerratie, rožnata sluz v kopalnici: Kako se je znebiti?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.