Gorenje: Decembrska akcija kuhinj

Zima je pred vrati. Za popestritev zime so pri Gorenju pripravili posebno akcijo ob nakupu kuhinje Gorenje.

V času akcije vam nudijo do 50 % popusta na vse modele kuhinj Gorenje.*

* V času akcije vam ob nakupu kuhinje Gorenje nudijo 30 % popust, izbrani pult iz njihove ponudbe pa vam podarijo. Izbirate lahko med pulti različnih debelin in globin v 20 barvnih odtenkih, v mat in sijajni izvedbi. Glede na izbrani model pulta, je končna vrednost kuhinje tako lahko nižja kar do 50 %.

Akcija traja od 1. 12. do 31. 12. 2013 v vseh studiih Gorenje in salonih s pohištvom v Sloveniji. Nakup lahko opravite tudi s pomočjo kredita. Brez obresti ter brez stroškov odobritve in zavarovanja vam omogočajo kar 36-mesečno dobo odplačevanja.

Potrebujete še kakšen razlog v prid nakupu? Kuhinje Gorenje označuje kakovost ter pestra izbira modelov, barv, elementov, ročajev in delovnih plošč. 5 let garancije za vodila in spone Blum je zagotovilo za dolgotrajno brezhibno delovanje.

Akcija do – 50 % popusta velja na vse modele kuhinj Gorenje, in sicer ob nakupu lesenega dela kuhinje Gorenje, sestavljene iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje ter se nanaša na pripadajoči delovni pult nad podstavnimi (spodnjimi) elementi. Ob nakupu kuhinje podarijo delovni pult debeline 40 ali 20 mm in do globine 1200 mm. Popusti in ostale akcije se ne seštevajo. Akcija ne velja za kuhinje Optimal Premium.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.