Bang Bang šotori z obnovljivim virom energije

Kampiranje s šotori ima lahko prav poseben čar. Problem šotorov je le ta, da če niste v kampu z električno napeljavo, nimate nobenega dostopa do elektrike, ki vam lahko služi za polnjenje telefonov, fotoaparatov, prenosnikov, ali za polnjenje svetilke. Bang Bang šotori znajo to spremeniti.

Bang Bang Šotori ponujajo alternativo dolgočasnemu kampiranju brez elektrike. So namreč izredno živahni in imajo integriran solarni modul za napajanje elektronskih naprav na kampiranju. Nekdanji festivalski voditelj MTV oddaj Rob Bertucci se je naveličal navadnih šotorov, ki nimajo možnosti napajanja elektronskih naprav. Zato je ustanovil svoje podjetje, ki je začelo z izdelavo Bang Bang šotorov, ki proizvedejo dovolj električne moči za napajanje računalnikov, telefonov, fotoaparatov in zvočnikov za poslušanje glasbe na festivalih.

Bang Bang šotori so šotori za štiri osebe, ki jih lahko dobite v šestih različnih stilih. Šotori so narejeni izredno kompaktno, tako da zdržijo večje nalive ali vroče sonce, hkrati pa se enostavno postavijo.

Šotori pridejo opremljeni s solarnim modulom, ki ga postavimo v žep na zunanji strani šotora. Solarni modul moči 5 vatov napolni litijevo baterijo, ki ima USB polnilni adapter in z baterijo lahko polnimo nizkonapetostne naprave. Pri testiranju šotora se je pokazalo, da se proizvedena električna energija lahko uporablja za polnjenje kamer, telefonov, računalnikov, LED svetilk in za poslušanje glasbe. Šotori se prodajajo preko spletne strani za 249,95 funtov oziroma slabih 300 evrov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.