Ena fasadna rešitev – več oblikovnih različic

Fasadni sistem heroal C 50 ponuja številne možnosti oblikovanja.

Preglednost je v trendu

Velike obešene fasade s čim večjim vpadom svetlobe in ozkimi konstrukcijami, ki hkrati zagotavljajo dobro statiko in integrirano zaščito pred soncem – te zahteve pozna vsak kovinar, pogosto pa to zahtevajo arhitekti in investitorji. heroal na tem področju ponuja optimalno rešitev s fasadnim sistemom heroal C 50 in integrirano zaščito pred soncem heroal VS.

Integrirana zaščita pred soncem iz ene roke

Tekstilno zaščito pred soncem heroal VS Z je mogoče zaradi majhnega premera navitja enostavno integrirati v obešeno fasado, kjer je skrita pred pogledi. Šele ko je to potrebno, lahko stavbo od zunaj učinkovito zaščitite pred soncem, in sicer s tkaninami različnih barv in prosojnosti. Zastore je možno izbirati od popolne zatemnitve do rahlega zasenčenja, na voljo pa so tudi brez PVC-ja. Barvna uskladitev fasadnega sistema s sistemom za zaščito pred soncem je zaradi premazov znamke heroal premazov povsem enostavna. Na ta način lahko optimalno izkoristite vse prednosti prašnih premazov heroal. Tudi pri velikih višinah je ta zaščita proti soncu stabilna proti vetru, saj sistem zadrge na straneh zagotavlja podporo v vodilnih tirnicah celo v nevihtnem vremenu. Poleg hitre in enostavne montaže ima sistem še eno prednost – dobro dosegljivost v primeru popravila.

Heroal ponuja to rešitev svojim monterjem za okenske sisteme heroal W 72 in heroal W 72 i. Več informacij najdete tukaj.

info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

Prejšnji članekEPS SILENT T – zvočna izolacija proti udarnemu zvoku v stanovanjskih in poslovnih objektih z uporabo Fragmat elastificirane EPS plošče
Naslednji članekCene zemeljskega plina za 2. četrtletje 2018
info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.