Elektrotehniška revija s praktično vsebino

Elektrotehniška revija ER, ki jo izdaja Agencija POTI, ima zelo dolgo tradicijo, saj nam je na voljo že 14 let. Po izidu prve številke, se je hitro uveljavila kot uspešna revija na tem področju. Je nepogrešljiva revija za tiste, ki želijo ostati v stiku z aktualnim dogajanjem v elektrotehniški stroki.

V reviji lahko najdete strokovne prispevke in novosti s področja električnih inštalacij nizkih in srednjih napetosti, merilne tehnike, električnih strojev, razsvetljave, pretvarjanja električne energije, obnovljivih virov energije (OVE), učinkovite rabe energije (URE), električne mobilnosti, krmiljenja, regulacije, avtomatizacije, vzdrževanja, varnosti pri delu, telekomunikacij ipd. V reviji boste našli tudi zadnje spremembe zakonodaje in standardov iz področja elektrotehnike.


Revija izide tri krat letno in ponuja aktualne informacije z veliko mero strokovnosti. Naročite se na revijo in preberite rubrike kot so “Rešitve iz prakse”, “Pobude in mnenja bralcev”, “Svetovalec” in druge.

Revija ni na voljo v prosti prodaji, nanjo pa se lahko naročite. Pri naročnini lahko izkrostite popust, ki vam ga nudi portal MojPrihranek.si. Kot registriran uporabnik portala MojPrihranek.si, lahko izkoristite 20% popust na enoletno naročnino Elektrotehniške revije ER.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.