Dan odprtih vrat skoraj nič-energijske hiše RIHTER

RIHTER vas vabi na dan odprtih vrat, ki bo v petek, 15. februarja 2019, med 15:00 in 18:00, in v soboto, 16. februarja 2019, med 09:00 in 13:00. Tokrat bodo predstavili ”Našo hišo” v Kamniku. Skoraj nič-energijska individualna montažna hiša je tlorisno in funkcionalno prilagojena željam in potrebam družine, skupaj s svojo visoko energetsko učinkovitostjo in visokim standardom kakovosti gradnje pa nudi udobje bivanja na najvišji ravni.

HIŠA KAMNIK

Hišo v Kamniku odlikuje sodobno klasično oblikovanje ter dinamična in funkcionalna tlorisna razporeditev prostorov. Poseben poudarek je na energetski varčnosti objekta. Tako kot že standardno v vsaki ”Naši hiši”, je tudi v hiši Kamnik vgrajen sistem prezračevanja z vračanjem toplote odpadnega zraka. Hiša ima 142 m2 in je primerna je za bivanje štiri do pet članske družine. V pritličju se poleg osrednjega bivalnega prostora s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, nahaja še kabinet ter utility. V zgornjem nadstropju pa sta dve izredno prostorni in svetli otroški sobi, spalnica, garderoba in kopalnica.

VRHUNSKE TEHNOLOŠKE REŠITVE ZA UDOBNO BIVANJE

Hiša je zasnovana na podlagi individualnih želja investitorja. Vsi materiali, ki so uporabljeni pri gradnji, so naravni in visoko izolativni, ki sledijo načelom trajnostne gradnje za zdravo in udobno bivanje. Za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje je v hiši vgrajena kompaktna naprava proizvajalca NILAN. Zaradi usklajenega delovanja komponent naprave (ogrevanje prek talnega sistema, priprava sanitarne vode, prezračevanje in  hlajenje), naprava zagotavlja najugodnejšo bivalno klimo brez dodatnih naprav z zelo nizkimi stroški.

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko prepričali o kakovosti konstrukcijskih sistemov ter vrhunskih tehnoloških rešitvah za skoraj nič-energijsko gradnjo, ki jih nudijo RIHTER. Njihovi strokovnjaki za montažno gradnjo vam bodo z veseljem podali vse informacije.

 

Točne naslove za ogled hiše vam bodo poslali naknadno po elektronski pošti pred samim dogodkom. Število ogledov je omejeno, zato vam priporočamo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijavite se lahko najkasneje do 15. 2. 2019 do 10:00. Na ogled se je potrebno predhodno prijaviti. Prijavite se lahko tukaj.

rihter logo
info@rihter.si | +386 3 839 04 30 | Spletna stran

Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih montažnih hiš. Vse Rihter hiše so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločijo.

Prejšnji članekKakšno kombinacijo toplotne črpalke in sončne elektrarne izbrati pri neto meritvi?
Naslednji članekEmisije ogljika v Združenem kraljestvu so od leta 1990 nižje za 38 %
rihter logo
info@rihter.si | +386 3 839 04 30 | Spletna stran

Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih montažnih hiš. Vse Rihter hiše so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.