Daikin klima je ustvarjena, da vas navduši

Mati z dvema otrokoma na postelji in Daikin klima na steni

V kolikor še nimate klime, je še čas, da poskrbite za poletno osvežitev. Če želite izbrati visoko kakovost klime z dolgo življenjsko dobo in dostopno ceno, je Daikin klima zelo dobra izbira.

Letošnje poletje lahko izbirate med več modeli Daikin klim, od nagrajenih s prestižnimi nagradami za dizajn do takšnih, ki jih je zaradi prilagojene oblike mogoče umestiti v vsak prostor.

1Daikin klima Emura – elegantna izbira

Daikin Emura

Za vse, ki iščete hlajenje z maksimalno nizkimi stroški in hkrati lepim dizajnom, je Daikin Emura optimalna izbira. Lepa in inteligentna zasnova, ki se prilega vašemu domu. Ta Daikin klima je zasnovana za ustvarjanje popolne klime v prostoru. Daikin Emura hladi in tudi greje ter čisti zrak. Daikin Emuro lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom ali z intuitiv­no aplikacijo Onecta na pametnih napravah.

2Daikin klima Stylish – izjemno lep dizajn

DAIKIN STYLISH

Daikin klima Stylish se odlično prilega v vsak prostor, zahval­jujoč sodobnim barvnim različicam in posebej elegantnemu dizajnu. Z lahno ukrivljenimi vogali in izredno tanko obliko, je Daikin Stylish prepoznana kot ena najboljših kompaktnih zasn­ov na trgu. Na voljo je v beli, srebrni, črni in barvi temnega lesa.

Daikin klima Stylish je za izgled in funkcionalnost prejela nagra­do Good Design Award. Novi ventilator omogoča visoko učinko­vitost z nizkimi ravnmi hrupa, naprednejša tehnologija pa nudi več udobja in dodatne prihranke pri energiji.

3Daikin klima Perfera – prenovljen dizajn

Daikin Perfera

Daikin klima Perfera ima vgrajeno področno tipalo za zazna­vanje gibanja in usmerja zrak stran od ljudi ter samodejno prek­lopi sistem v način varčevanja z energijo, če v prostoru ni ljudi.

3−dimenzionalni tok zraka optimizira tok zraka in zagotavlja, da je tudi v vogalih velikih prostorov vedno pravilna tem­peratura. Vgrajen ima posebej zasnovan ventilator, ki optimalno izboljšuje zračni tok in zagotavlja višjo raven energijske učinkovitosti, vendar z nizkimi ravnmi hrupa.

Daikinova tehnologija Flash Streamer razgrajuje alergene, kot so cvetni prah in spore gliv, ter odstranjuje neprijetne vonjave.

4Daikin klima Comfora – tiho delovanje

Daikin Comfora

Diskretna in moderna oblika klimatske naprave Daikin Comfora z visokokakovostno površino v beli barvi, z nežnimi in modernimi linijami, vas ne bo pustila ravnodušne.

Dosega vrednost sezonske učinkovitosti A++ pri hlajenju in ogrevanju, s hladilnim sredstvom R32 pa je do okolja še pri­jaznejša. Njena posebnost je tiho delovanje do 20 dBA. Zaradi kompaktnih mer je enota odlična za prenovitvene projekte, posebej za namestitev nad vrati. Upravljajte klimo s katere koli lokacije z aplikacijo, prek lokalnega omrežja ali interneta.

5Daikin klima Sensira – cenovno dostopna klima

Daikin Sensira

Daikin klima Sensira predstavlja model klime z enostavnim upravljanjem. Zanesljivost delovanja je potrjena s testiranji vsake klime, preden ta zapusti tovarno, kar pri drugih bla­govnih znamkah ni nujno. Poseben nihajni kompresor z inverter tehnologijo zagotovi prihranke pri energiji, nižje tveganje za okvaro enote, tišje delovanje in manj vibracij. Z izredno tihim delovanjem do 21 dBA je skoraj neslišna. Daikin klimo povežite z Wi-Fi omrežjem in si naložite aplikacijo.

Preprosto upravljanje z “Daikin Online Controller” olajša nadzor ogrevanja in hlajenja od koderkoli.

Podjetje E2E d.o.o. je uvoznik in distributer za znamko Daikin v Sloveniji že več kot 10 let. Nudimo strokovno svetovanje glede izbora primernih naprav in opreme za ogrevanje ter hlajenje  individualnih stanovanjskih in večstanovanjskih objektov, kakor tudi za vse vrste poslovnih, športnih ali industrijskih objektov. Vse rešitve poskušamo prilagoditi vsakemu objektu in vsaki stranki posebej. Izgradili smo mrežo usposobljenih in kvalitetnih poslovnih partnerjev lokalnih monterjev, ki izvajajo montaže po vsej Sloveniji. Nudimo zelo konkurenčne cene za klimatske naprave, toplotne črpalke ali industrijsko opremo Daikin. Prav tako imamo svojo lastno servisno službo, ki skrbi za brezhibno delovanje naprav tako v garancijskem roku kot tudi v celotni življenjski dobi naprav. O kakovosti naših storitev in profesionalnem odnosu govorijo številne zadovoljne stranke in mnogo uspešno izpeljanih projektov.

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 02 620 98 05, lahko pa pišete tudi na info@e2e.si ali obiščete spletno stran www.e2e.si.

logo E2E
info@e2e.si | 02 620 98 05 | Spletna stran

E2E d.o.o. vaš strokovni partner za klimatske naprave, toplotne črpalke za ogrevanje in prezračevanje. E2E je uvoznik in distributer za DAIKIN, ROTEX, BLAUBERG in SPIROTECH.

Prejšnji članekČe vas ustavi prometna policija, na to vprašanje vedno odgovorite z ‘ne’! To je razlog zakaj …
Naslednji članekSolarni paneli iz “čudežnega materiala” se približujejo komercializaciji
info@e2e.si | 02 620 98 05 | Spletna stran

E2E d.o.o. vaš strokovni partner za klimatske naprave, toplotne črpalke za ogrevanje in prezračevanje. E2E je uvoznik in distributer za DAIKIN, ROTEX, BLAUBERG in SPIROTECH.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.