Če želite skoraj zastonj tiskalnik, se odločite za …

Copier printer, Close up hand office man press copy button on panel to using the copier or photocopier machine for scanning document printing a sheet paper.
Foto: Kunakorn Rassadornyindee iz iStock

Si želite skoraj zastonj tiskalnik in res ne bi posegali po nakupu novega? Na vašo srečo vam ne bo treba kupiti niti rabljenega, saj je najem tiskalnika najboljši način za cenovno ugodno uporabo tiskalne naprave. Kaj vse moramo vedeti pri najemu tiskalnika, ceni najema in porabi barv?

Kaj je najem tiskalnika?

Četudi gre za dvojec poznanih besed, jih le redko vidimo skupaj. Najem tiskalnika je v bistvu najem tiskalne naprave, kjer na mesečni ravni najema zajame:

  • najem tiskalnika,
  • vse servise,
  • popravila tiskalnika,
  • vse stroške obratovanja,
  • stroške prihoda serviserja,
  • potrošnji material (tonerji, kartuše, črnila) in vse rezervne dele,
  • porabljen čas/”roke” serviserja, (dostava tonerja …), razen papirja.

Kakšna je cena najema tiskalnika?

Cena najema tiskalnika je odvisna od več dejavnikov. Najbolj očiten dejavnik pri ceni najema tiskalnika je seveda količina tiskanja. Tu je še uporaba funkcij skeniranja, faksa in kopiranja. Če si želite skoraj zastonj tiskalnik je najem tiskalnika pri podjetju Secop odlična rešitev. Za lepo primerjavo so pripravili tudi povprečne cene najema za določeno količino.

  • Majhna pisarna, kjer tiskalnik uporablja do 5 oseb, ki natisnejo do 25 strani na dan oziroma do 500 strani na mesec in pri tem uporabljajo še ostale funkcije znaša približno 20 € na mesec.
  • Srednja pisarna, kjer tiskalnik uporablja do 10 oseb, ki natisnejo do 100 strani na dan oziroma do 3000 strani na mesec in pri tem uporabljajo še ostale funkcije znaša približno 30 € na mesec.
  • Velika pisarna, kjer tiskalnik uporablja več kot 10 oseb, ki dnevno in mesečno natisnejo več kot 3000 strani na mesec in pri tem uporabljajo še ostale funkcije znaša približno 50 € na mesec.

*Točno ceno najema lahko prilagodimo po pogovoru z vami glede na točne želje. Cena mesečnega najema je navedena brez DDV.

Velika pisarna, ki porabi več kot 3000 listov na mesec

Plačevanje po porabi in nič več

Kar najem tiskalnika pri podjetju Secop ločuje od konkurence je način plačila. Plačilo po porabi, ki sloni na avtomatskem sporočanju porabe, je odličen način pri katerem ne boste plačali niti evra več kot pa ste porabili. Mnogi konkurenti se poslužujejo načina plačila, ki sloni na pavšalu. Pri tem pa morate paziti, saj lahko plačate več kot ste porabili. Tega pri Secop d. o. o. ni. Ker se držijo tudi načela brez plačevanja vnaprej ne boste nikoli pomislili na to, če ste najem tiskalnika preplačali. Ker ga niste oziroma ga ne boste.

Če si želite skoraj zastonj tiskalnik, izberite najem tiskalnika pri podjetju Secop d. o. o.. Za ugoden in kakovosten najem tiskalne naprave z vsemi prednostmi in funkcijami skočite na njihovo spletno stran, oddajte povpraševanje in se še isti trenutek dogovorite za najem tiskalnika.

info@secop.si | +386 1 565 73 80

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Prejšnji članekVzporedna vezava luči: Kako vezati več luči?
Naslednji članekNajboljši sladoled z visoko vsebnostjo beljakovin
info@secop.si | +386 1 565 73 80

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.