BoxSpring postelje – prihranek na dolgi rok

BoxSpring postelja

BoxSpring postelje so svetu iz leta v leto bolj poznane. Danes jih lahko vidimo v praktično skoraj vsaki modernejši spalnici. Čeprav boxspring postelje prodaja že skoraj vsak ponudnik postelj, pa je treba biti previden pri njihovi kakovosti. Nižja cena pogosto pomeni tudi slabšo kakovost.

BoxSpring postelje, izdelane v Sloveniji

V Sloveniji obstaja le en ponudnik BoxSpring postelj, ki jih razvija in izdeluje na domačih tleh, v lastni proizvodnji v Ljubljani. To je podjetje Maremico. Njihove BoxSpring postelje so kakovostne, velika prednost domače proizvodnje pa je, da so izdelane po meri. Vse detajle BoxSpring postelje iz široke ponudbe izberete sami. Izbirate lahko med različnimi vrstami oblazinjenja in več kot 100 barvami, različnimi velikostmi ter višinami postelje ter različnimi vzglavnimi stranicami BoxSpring postelje.

BoxSpring postelja

Srce BoxSpring postelje je personalizirano ležišče

Posebnost slovenske BoxSpring postelje je tudi ta, da vam vanjo vgradijo tudi ležišče po vaši izbiri. Lahko izberete ležišče Leticia, ki je prav tako izdelano po vaši meri ali vodno posteljo Lectus – oba prav tako izdelka njihove lastne proizvodnje.

Obnovljivost BoxSpring postelje omogoča prihranek na dolgi rok

Slovenska BoxSpring postelja je obnovljiva postelja. To pomeni, da sčasoma oziroma po obrabi katerega koli dela postelje, tega ne vržete stran, ampak ga zgolj zamenjate oziroma obnovite. Tako ne rabite vsakih 10 let kupovati nove postelje, strošek vam predstavlja zgolj zamenjan del postelje.

Bi o BoxSpring posteljah in podjetju Maremico želeli izvedeti več? Naročite njihov obsežen 100-stranski katalog >>

Maremico 1

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.