Biološka čistilna naprava FANN: Enostavno, varno, v harmoniji z naravo!

Potrebujete nov sistem čiščenja odpadnih voda ali želite zamenjati obstoječega, dotrajanega? Ne glede na vaš odgovor, vam pri EKO-SOL d.o.o.- Ljubljana ponujajo zanesljivo, varno in trajno rešitev.

V podjetju Eko-Sol že od leta 2012 skrbijo za distribucijo ekoloških izdelkov v Sloveniji. Ker v podjetju želijo prispevati k ohranjanju okolja, so se v letu 2016 odločili razširiti ponudbo na področje malih čistilnih naprav za čiščenje gospodinjskih odpadnih voda blagovne znamke FANN.

Biološka čistilna naprava FANN uporablja tehnologijo IN-DRÄN, ki izkorišča proces naravnega čiščenja. To je pasivni sistem prečiščevanja odplak, ki ne zahteva poseganja uporabnika in ki izkorišča zmožnost bakterij, ki se nahajajo v odpadni vodi, da razkrajajo odpadne snovi. Z uporabo tehnologije infiltracijskih in peščenih slojev se za bakterije ustvarjajo ustrezni pogoji za prečiščevanje odpadnih voda. Biološka membrana je ustvarjena tako, da je njena površina precej večja kot pri konvencionalni tehnologiji, vendar brez povečanja velikosti celotnega sistema.

Gre za pasivno tehnologijo, kar pomeni, da se v sistemih ne uporablja nobenih gibljivih delov, zaradi česar so instalacije zelo vzdržljive, njihova uporaba pa je enostavna in stroškovno ugodna. Sistemi za prečiščevanje odpadnih voda, ki jih nudijo, izpolnjujejo skandinavske in evropske standarde.

Biološka čistilna naprava IN-DRÄN

Biološka čistilna naprava FANN uporablja tehnologijo IN-DRÄN, ki izkorišča proces naravnega čiščenja.

To je pasivni sistem prečiščevanja odplak, ki ne zahteva poseganja uporabnika in ki izkorišča zmožnost bakterij, ki se nahajajo v odpadni vodi, da razkrajajo odpadne snovi. Z uporabo tehnologije infiltracijskih in peščenih slojev se za bakterije ustvarjajo ustrezni pogoji za prečiščevanje odpadnih voda.

Biološka membrana je ustvarjena tako, da je njena površina precej večja kot pri konvencionalni tehnologiji, vendar brez povečanja velikosti celotnega sistema.

Biološke člistilne naprave FANN s sistemom IN-DRÄN so idealna rešitev povsod tam, kjer je na voljo omejen prostor, je težaven teren, kjer ni visoke podtalnice, kjer imamo opraviti z nezadostno prepustnostjo zemeljskih talneprehodnostjo sistema infiltracije.

Katere so prednosti biološke čistilne naprave FANN s tehnologija IN-DRÄN?

Idealna rešitev, če imate za biološko čistilno napravo na voljo omejen prostor ali pa se bo vaša čistilna naprava nahajala na težavnem terenu.

Biološke čistilne naprave FANN se zaradi tehnologije IN-DRÄN lahko pohvalijo z visoko stopnjo prečiščevanja, tj. veliko večja redukcija organske mase.

V modulih IN-DRÄN se učinkovito uničujejo bakterije, ki povzročajo bolezni.

Po izgradnji sistema biološke čistilne naprave je zunanje poseganje, ki je potrebno, omejeno le na očiščenje primarnega usedalnika. Ta pasivni sistem je samozadosten in dodatna finančna sredstva niso potrebna.

Katalog: Biološke čistilne naprave FANN 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.