Zakaj izbrati toplotno črpalko Daikin Altherma

Podjetje Daikin je v svetovnem merilu poznano kot večni inovator. S konstantnim vlaganjem v razvoj znanja in tehnologije je vodilni na poti k vedno bolj učinkovitim in stroškovno varčnejšim rešitvam za zagotavljanje popolnega toplotnega udobja čez vse leto. Ravno zato so toplotne črpalke Daikin Altherma najbolj prodajane toplotne črpalke v Evropi.

Prednost toplotnih črpalk Daikin Altherma

Daikin toplotne črpalke dosegajo visoko učinkovitost zahvaljujoč številnim inovativnim rešitvam:

  • Izboljšana inverterska regulacija, ki pri delnih toplotnih obremenitvah sistema vodi do boljših izkoristkov kompresorja, saj se na ta račun lahko celoten sistem natančno prilagaja toplotnim potrebam objekta.
  • Optimalno dimenzioniran ploščni prenosnik toplote skupaj z natančnimi tipali za temperaturo in tlak omogočajo natančen nadzor nad vsemi parametri sistema, kar vodi do višje učinkovitosti, tudi pri nižjih zunanjih temperaturah. To seveda pomeni tudi manjšo ali celo nično potrebo po dodatnih električnih grelcih.
  • Natančno krmiljenje kompresorja in obtočne črpalke pa zagotavlja prilagajanje zmogljivosti toplotnim potrebam objekta v danem trenutku, kar omogoča hitro odzivnost in natančno regulacijo.

Naštete lastnosti omogočajo končnemu uporabniku, da plača samo energijo, ki je za doseganje želenega udobja dejansko potrebna.

Zanesljivost toplotnih črpalk Daikin Altherma

Popularnost toplotnih črpalk Daikin zagotovo ne bi bila tolikšna brez zanesljivosti. Konec koncev, vsi želimo, da nakup ogrevalnega sistema vodi v udobje, ne pa v drage servise. V podjetju Daikin so v zanesljivost svojih toplotnih črpalk in ostalih naprav prepričani do te mere, da vam nudijo garancijo na vse Daikin izdelke v dobi treh let od datuma vgradnje.

Ker pa zanesljivost naprave in posledično zadovoljstvo končne stranke ni odvisna zgolj in samo od proizvajalca naprave temveč tudi od kvalitetne vgradnje, je pri nakupu toplotne črpalke izrednega pomena tudi izbira pravega monterja. V podjetju Airabela d.o.o. (uvoznik in distributer Daikin naprav) sodelujemo s številnimi strokovno usposobljenimi monterji iz celotne Slovenije. Velik pomen pripisujemo znanju ter tehnični dovršenosti in kvaliteti njihovih storitev iz tega razloga zanje redno pripravljamo še dodatna izobraževanja in usposabljanja – samostojno ali v sodelovanju s podjetjem Daikin. Z izbiro enega izmed naših partnerjev – monterjev zagotovo ne morete zgrešiti. Vabimo Vas, da nas obiščete v našem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 58a, Ljubljana ali nas pokličete na telefonsko številko 08 205 30 25 in pridobite informacije o naših partnerjih, ki lahko poskrbijo za najboljšo izkušnjo pri vgradnji in zagonu Vaše nove toplotne črpalke Daikin Altherma.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.