Ali veste, da lahko s klimatsko napravo tudi ogrevate?

Tratnjek

Klimatske naprave so že tako dovršene, da lahko z njimi ogrevamo. Pri nakupu bodite pozorni na energijsko oznako, saj verjetno želite denar vložiti v energetsko varčno klimatsko napravo. Pozorni bodite na oznako A+++, kar pomeni, da je energetsko najbolj varčna.

Katere so prednosti ogrevanja s klimatsko napravo Samsung Wind-free?

Tratnjek

  • Enostavna namestitev kamorkoli in kadarkoli
  • Klimatska naprava izjemno hitro ogreje prostor
  • Ne le ogreva, temveč s pomočjo filtra očisti zrak, vire, bakterije in alergene
  • Lahko jo upravljate na daljave od kjerkoli in kadarkoli preko telefona prek aplikacije SmartThings, preko katere lahko uporabnik tudi na daljavo vklopi način čiščenja in hlajenja.
  • Ogrevanje s klimatsko napravo je do 5x cenejše od ogrevanja na kurilno olje in 3x ceneje od ogrevanja s plinom

Zime še ni konec, prav tako se je tudi v pomladnih hladnih jutrih prijetno zbuditi v toplem prostoru, zato ne čakajte na naslednjo ogrevalno sezono in si omislite ugodno rešitev klimatske naprave Samsung Wind-free, ki vam bo služila tako rekoč 2v1 čez celo leto: za ogrevanje in hlajenje.

Hladilno-ogrevalne rešitve za vsak objekt in potrebe

TratnjekNe glede na vaše potrebe (stanovanje, manjši objekti z omejenim prostorom ali večji objekti kot so pisarne) vam bodo v podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, svetovali o pravi klimatski napravi, ki bo zadovoljila vaše potrebe in vam s svojo energetsko učinkovitostjo prihranila denar. Vaše udobje je njihova prioriteta.

S svojimi letos jubilejnimi 30-letnimi izkušnjami so opremili že mnogo različnih stanovanj, prostorov in stavb, med drugim tudi letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark!

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Prejšnji članekEnergetski vavčerji: Kdo bo prejel 150 evrov?
Naslednji članekPrenova vaše najljubše trgovine s pisarniško opremo
logo Tratnjek klima center
samsung@tratnjek.si|080 40 80| Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.