Prenova vaše najljubše trgovine s pisarniško opremo

Spletna stran kataloške prodaje

Spletna stran AJ Kataloška prodaja, ki ponuja več kot 15.000 artiklov za pisarno, skladišče in industrijo, je doživela preobrazbo. Nova spletna stran je bolj pregledna in omogoča lažje iskanje, pri izdelkih pa lahko najdete dodatne informacije. Pripeta so navodila za montažo in uporabo, nekateri izdelki pa so opremljeni tudi z videom o uporabi.

Na spletni strani so na voljo številni artikli za pisarno, skladišče in industrijo. Vsako podjetje bo na njej našlo nekaj, kar potrebuje, manjka pa niti oprema za fizične osebe. Pisarniški stoli, dvižne mize, oprema za garažo ali delavnico, stojala na kolo, vse to najdete na prenovljeni strani AJ Kataloška prodaja.

Moški ob vozičku, ob steni so regali

Ob prenovi ponujajo tudi dodatno novost, in sicer na vse artikle, razen na potrošni material, nudijo garancijsko dobo 7 let. Ker je nova spletna stran zgrajena na novi spletni platformi, se morajo tudi obstoječi kupci na novo prijaviti. Brskanje po ponudbi še nikoli ni bilo tako lahko in pregledno!

Vas zanima prenova garaže in bi radi pospravili vso šaro, ki je pospravljena v njej? Na voljo so regali, omare in vozički, pa še veliko več. Izkoristite sončne vikende in končno spravite v red kaos, ki vlada v vaši garaži. Za lažjo organizacijo stvari pa pokukajte na prenovljeno spletno stran AJ Kataloške prodaje in poskrbite za urejen prostor!

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekAli veste, da lahko s klimatsko napravo tudi ogrevate?
Naslednji članekOgljično nevtralna gradnja? Zdaj je to mogoče
Logotip
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.