Aktivno sedenje: Pisarniški ergonomski stol, ki bo izničil bolečine v hrbtu

Po dolgem sedenju nastopi bolečina v hrbtenici. Privoščite si ergonomski stol za aktivno sedenje in zdrav hrbet SpinaliS, v decembru s 15% popust.

Kaj če bi vam rekel, da obstaja pisarniški stol, ki omogoča aktivno gibanje med sedenjem, ki krepi hrbtne mišice kar med sedenjem in preprečuje poškodbe hrbtenice, ki je torej dolgoročna naložba v prihodnost brez bolečin? Verjetno ste že slišali za SpinaliS, ne?

Aktivno sedenje?
Aktivno sedenje je sedenje, ki aktivira hrbtne in trebušne mišice. Praviloma takšno sedenje zahtevajo sedeži z gibljivim sedalom, pri katerih mora uporabnik za ohranjanje telesa v ravnovesju aktivirati mišice, sicer bi padel s sedeža. Terapevtska žoga je najbolj značilen primer sedeža, pri katerem smo zaradi gibljivega sedeža prisiljeni v pravilno držo z vzravnano hrbtenico. Takšno sedenje spodbuja nenehno aktivnost, krepi hrbtne in trebušne mišice in s tem razbremenjuje medvretenčne ploščice, odpravlja bolečine v hrbtenici in veča fizično kondicijo.
 
SpinaliS omogoča aktivno sedenje in vrača zdravje
Koristi uporabe SpinaliSa boste (preverjeno) občutili že prve dni sedenja na tem inovativnem stolu. Za razliko od občajnih pisarniških stolov so hrbtne mišice ves čas sedenja na SpinaliSu aktivne in se krepijo, ne da bi se morali vi temu posebej posvečati.

15 razlogov za investicijo v aktivno sedenje na stolu SpinaliS:

1. stalna krepitev hrbtnih mišic,

2. razbremenitev diskusov in vretenc,

3. spodbuja k vzravnani drži,

4. krepitev trebušnih mišic,

5. boljša prekrvitev ledvenega dela,

6. neovirano gibanje telesa v vse smeri,

7. gibljivost medenice,

8. boljši mišični tonus,

9. izboljšane dihalne in prebavne funkcije,

10. manjša obremenitev sklepov nog,

11. izboljšuje ravnotežje in koordinacijo,

12. dinamični učinek izboljšuje prekrvitev medvretenčnih ploščic, kar je pomembno pri preprečevanju nastanka degenerativnih sprememb na hrbtenici,

13. zaradi premičnega naklona sedalne površine se zmanjša pritisk na velike žile krvnega obtoka,

14. opornik za roke razbremeni mišice ramenskega obroča,

15. pravilno oblikovana ledvena podpora omogoča razbremenitev ledij, hrbtenica pa ostane v pravilnem položaju.

Psssst: V decembru si lahko bralci portala MojPrihranek.si ergonomski pisarniški stol SpinaliS Apollo inHacker omislite s 15% popustom(Oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.