Akcijski beli teden kuhinj v Gorenju

Za popestritev belih zimskih dni so vam v Gorenju pripravili posebno akcijo ob nakupu kuhinje Gorenje.

V času akcije, BELI TEDEN BELE KUHINJE, vam nudijo  50 % popusta na kompletno kuhinjo NOLA in DELTA v BELI barvi. Za ostale modele kuhinje Gorenje pa so pripravili kar 30 % popusta na kompletno kuhinjo. Akcija velja tudi na trgovsko blago.

Akcija BELI TEDEN BELE KUHINJE velja za kuhinje, ki vsebujejo vsaj polovico elementov v beli barvi in ob nakupu treh velikih aparatov Gorenje.

Akcija traja od 1. 1. do 31. 1. 2014 v vseh studiih Gorenje in salonih s pohištvom v Sloveniji.


Nakup lahko opravite tudi s pomočjo kredita. Brez obresti ter brez stroškov odobritve in zavarovanja vam omogočamo kar 36-mesečno dobo odplačevanja.

Potrebujete še kakšen razlog v prid nakupu? Kuhinje Gorenje označuje kakovost ter pestra izbira modelov, barv, elementov, ročajev in delovnih plošč. 5 let garancije za vodila in spone Blum pa je zagotovilo za dolgotrajno brezhibno delovanje.

Kompletna kuhinja je sestavljena iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje in vsebuje kuhinjski pult. Popust vključuje tudi trgovsko blago(dodatki: PVC podloge za v predale, vložki za jedilni pribor, razdelilni sistemi Orga line, nosilec krožnikov s protizdrsom, koši za smeti, svetilni elementi…).

Popusti in ostale akcije se ne seštevajo. Akcija ne velja za kuhinje Optimal Premium. Akcija ne velja za aparate blagovne znamke Gorenje+ in Körting. Za dodatne informacije pa se obrnite na prodajalca.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.