Kolesa Oto Cycles združujejo starinski izgled s čistim prometom

Kolesa Oto Cycle iz Barcelone združujejo klasični retro stil z modernostjo električnih koles. Kolesa se zgledujejo po obdobju 50-ih let. A to le po obliki, kakovost in uporabnost sta povsem druga druga zgodba.

Kolesa Oto Cycles združujejo starinski zgled in sodobno tehnologijo. To so namreč kvalitetna električna kolesa, s katerimi lahko dosežete hitrost do 50 kilometrov na uro. Kolesa tehtajo dobrih 22 kilogramov in so primerna predvsem za vožnjo po mestu.

 

Kolesa Oto Cycles proizvaja družinsko podjetje iz Barcelone, ki izdeluje kolesa že 15 let in katerega vizija je, da bi čim večji delež v mestnem prometu po svetu predstavljala ravno kolesa. S pomočjo inženirjev so ustvarili novo linijo električnih koles, idealnih za vožnjo po prometnih cestah v Barceloni (in zagotovo tudi v drugih večjih mestih po Evropi).


Kolesa Oto Cycles so hibrid med navadnimi kolesi in motornimi kolesi. Kolesa imajo tudi certifikat ebike (evropski certifikat za električna kolesa), ki so ga prejeli po odobritvi komisije Applus. Kolesa so narejena iz lahkega jekla, vsako kolo ima vgrajeno električno NCM baterijo, ki se seveda lahko izklopi tako, da se kolo poganja s pedali. Kolesa so opremljena tudi z LCD ekranom, ki prikazuje hitrost vožnje in stanje električne baterije v kolesu.


Tudi prilagodljivost koles Oto Cycles ne razočara. So namreč popolnoma prilagodljiva, izbirate lahko med več barvami, sedeži, stili pnevmatik, nivoja ročajev in drugih nastavitvah na tem naprednem kolesu. Le upamo lahko, da bodo kolesa Oto Cycles našla mesto tudi v mestih izven Barcelone.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.