Akcija v Gorenju: Kupite kuhinjo, pult vam podarijo!

Se sprašujete, kdo danes sploh še kaj podarja? Gorenje!

Tokrat so vam v podjetju Gorenje pripravili posebno akcijo, kjer vam ob nakupu katerega koli modela kuhinj Gorenje brezplačno podarijo pult zanjo. In to še ni vse! Cene kuhinj so znižane kar za 30 %. Potrebujete še kakšen razlog za nakup? Vaš dom bo krasila kuhinja vrhunske slovenske kakovosti, odličnega dizajna in premišljene funkcionalnosti.

Še razmišljate? Ne odlašajte predolgo. Akcija je kratkotrajna, zato kuhinjo Gorenje  po akcijski ceni in z brezplačnim pultom lahko kupite samo od 10. 2. do 22. 2. 2014. Izberite model po svojem okusu, barvo, ki se prilega vašemu stilu, elemente po potrebi in ročaje po želji ter najljubšega med pestro ponudbo pultov. Če kupujete novo kuhinjo, se vam zato vsekakor splača ozreti po kuhinjah Gorenje.

Akcija traja od 10. 2. do 22. 2. 2014!


Akcija velja samo ob nakupu lesenega dela kuhinje Gorenje, sestavljenega iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje ter se nanaša na pripadajoči delovni pult nad podstavnimi (spodnjimi) elementi. Akcija delovne plošče podarimo velja le za delovne pulte do globine 60 cm, za delovne plošče nad 60 cm vam priznamo 50 % popust. 30 % popust se upošteva na celotno kuhinjo (leseni del in trgovsko blago, razen za delovne plošče nad globino 60 cm, kjer se upošteva 50 % popust). V akcijo so vključene delovne plošče debeline 2 in 4 cm in vse obdelave. Barske plošče in obloge niso zajete v akcijo. Akcija ne velja za prednaročila, kuhinje za objekte in naročila posameznih elementov. Akcija ne velja za program Optimal Premium.

Popusti in ostale akcije se ne seštevajo. Za več informacij se obrnite na prodajalca.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.