Hidroizolacija in ozelenjene strehe

Hidroizolacija je popolna rešitev za trajno zaščito objekta pred vplivi meteorne vode, vlage in drugimi vremenskimi pojavi. Primerna je predvsem za zaščito balkonov, teras in ravnih streh, ki so najpogosteje izpostavljeni hudim vremenskim vplivom, kot je zmrzal, padavine in močno sončno segrevanje površine. Vse to pripomore k nastanku poškodb in razpok na podlagi, posledično začne voda pronicati v konstrukcijo strehe, kar na objektu povzroča škodo. Le to se kaže kot mokri madeži, plesen, gniloba, ipd.

Na sejmu gradbeništva, stavbnega pohištva, ogrevanja, hlajenja, notranje opreme in varovanja DOM, ki bo potekal od 11. do 16. marca na Gospodarskem razstavišču Ljubljana, se bodo letos prvič predstavile visoko kvalitetne hidroizolacije italijanskega proizvajalca Casali. Za predstavitev in strokovno svetovanje poiščite podjetje Kern na razstavnem prostoru Zora Domžale.

 

Casali hidroizolacije, kot zelo kakovostni polimer-bitumenski trakovi, so na domačem in tujem trgu znane in cenjene predvsem po njihovi vzdržljivosti in zanesljivosti. Zahvaljujoč uporabe najboljših surovin, napredni tehnologiji, nenehnemu razvoju in stalni kontroli kakovosti, proizvodi zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in učinkovito odzivnost na zunanje dejavnike.

 

Podjetje Izolacija Kern svojo specializacijo ravnih streh uspešno nadgrajujejo z ozelenjenimi strehami. Poleg bivanja v zdravem zelenem okolju, je velika prednost zelene strehe, da po padavinah voda ne odteče takoj v sistem meteorne kanalizacije, temveč se akumulira v sloje  zelene strehe in počasi odteče. Površina takšne strehe tudi ne pregreva okolice in zmanjšuje hrup v prostorih pod njo. Seveda je privlačna tudi na oko, saj zeleno površino s tal preselimo na streho in jo tako ohranimo. Takšna streha je tudi trajnejša od navadne, ker je hidroizolacija zaščitena pred UV žarki in skorajda ves čas pod enakimi temperaturnimi pogoji.

 

Za več informacij o ponudbi hidroizolacij in ozelenjenih streh kontaktirate podjetje Izolacije – KERN, d. o. o., Radomlje na 01 729 57 30 ali jim pišite na info@izolacije-kern.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.