Akcija klasičnih in sodobnih kuhinj pri Gorenju

Ste za klasiko ali sodobno? Da bo vaša odločitev lažja, so v Gorenju pripravili akcijo klasičnih in sodobnih kuhinj Gorenje prav za vas.

V času akcije, vam pri Gorenju nudijo 40 % popusta na kompletni kuhinji VITA in REA. Za ostale modele kuhinje Gorenje pa so pripravili kar 30 % popusta na kompletno kuhinjo. Akcija velja tudi na trgovsko blago.

Akcija traja od 1. 2. do 28. 2. 2014 v vseh studiih Gorenje in salonih s pohištvom v Sloveniji. Nakup lahko opravite tudi s pomočjo kredita. Brez obresti ter brez stroškov odobritve in zavarovanja vam omogočajo kar 36-mesečno dobo odplačevanja.

Potrebujete še kakšen razlog v prid nakupu? Kuhinje Gorenje označuje kakovost ter pestra izbira modelov, barv, elementov, ročajev in delovnih plošč. 5 let garancije za vodila in spone Blum je zagotovilo za dolgotrajno brezhibno delovanje.

Kompletna kuhinja je sestavljena iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje in vsebuje kuhinjski pult. Popust vključuje tudi trgovsko blago (dodatki: PVC podloge za v predale, vložki za jedilni pribor, razdelilni sistemi Orga line, nosilec krožnikov s protizdrsom, koši za smeti, svetilni elementi…).

Popusti in ostale akcije se ne seštevajo. Akcija ne velja za kuhinje Optimal Premium. Akcija ne velja za aparate blagovne znamke Gorenje+ in Körting. Za dodatne informacije pa se obrnite na prodajalce.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.