100 nasvetov za varčevanje z energijo

Ker živimo v času recesije, smo ljudje še precej bolj kot sicer dovzetni za varčevanje na vseh področjih. Velik prihranek denarja lahko zagotovo ustvarimo pri porabi energije v svojem domu. Po podrobnem izračunu se nam na mesečni ravni ta prihranek ne bo zdel pretirano velik, a ko izračunamo, koliko bi prihranili na celoletni ravni, se nam varčevanje z energijo v hipu zdi precej bolj smiselno. Na spletu lahko najdemo kopico spletnih strani, ki nam prinašajo različne napotke, kako porabiti manj energije. Najdemo pa lahko tudi aplikacije za naše mobilne naprave, ki nam ponujajo tovrstne napotke. Eno takšnih smo tudi mi preizkusili, in sicer gre za aplikacijo z imenom 100 Energy Saving Tips.

 

Aplikacija 100 Energy Saving Tips je popolnoma preprosta. Predstavi nam 100 pomembnih korakov za manjšo porabo energije. V njej lahko tako izvemo različne informacije o tem, kako privarčevati stroške pri uporabi vode, kako uporabljati različne električne naprave v našem domu, kaj kupiti …

 

Če bi aplikacijo 100 Energy Saving Tips radi preizkusili, jo lahko brezplačno dobite na internetnem naslovu http://goo.gl/BXZZ6 ali pa si poskenirate priloženo QR kodo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.