V 30 dneh izgubil 6 kilogramov trebušne maščobe, naredil pa le eno spremembo: Popolnoma me je spremenilo

Moški se dotika maščobe okoli trebuha.
Foto: Hazal Ak iz iStock

Avstralec je izgubil 6 kilogramov trebušne maščobe tako, da je naredil le eno stvar v življenju – opustil je alkohol.

30 dni brez alkohola ga je popolnoma spremenilo

James Swanwick, vodja programa Alcohol Free Lifestyle (Življenjski slog brez alkohola op.p. ), se je odločil prenehati piti za 30 dni, da bi ugotovil, kakšen učinek bo to imelo na njegovo zdravje. Toda rezultati so bili tako dramatični, da se je odločil za vedno posloviti od pitja in se posvetiti spodbujanju treznega načina življenja. Po prvih 30 dneh brez alkohola je Swanwick shujšal neverjetnih 5,9 kg na predelu trebuha. Maja 2021, ko je sedel v restavraciji v ZDA in komaj jedel zaradi velikega mačka, se je namreč odločil, da bo za 30 dni poskusil prenehati s pitjem. Podjetnik in investitor sedaj pravi, da ga je teh 30 dni brez alkohola popolnoma spremenilo.

James pravi, da nikoli ni pretirano pil ali bil odvisen od alkohola, ampak je pil le v družbi. Kljub temu ga je začelo delati nesrečnega. »Najdlje, kar sem preživel brez pitja v odrasli dobi, je bil morda en teden, zato je bila opustitev uživanja alkohola za 30 dni pravi podvig,« je dejal. Dodaja, da sta bila prva dva tedna najtežja. »Ko sem šel s prijatelji ven in naročil vodo, so se norčevali iz mene. Rekli so mi, da nisem pravi Avstralec, če ne pijem,« je dejal. Vendar je ostal pri svoji odločitvi in ​​po 30 dneh izgubil največ maščobe ravno na trebuhu, saj je znano, da se pri moških, ki redno pijejo, maščoba največ nabira na tem predelu.

Ni samo shujšal

A to še ni vse. Poleg tega, da je shujšal – in to na najbolj kritičnem mestu – se mu je občutno izboljšal spanec, bolje se je počutil in bil v boljši formi.

Vrste ležišč in izbira trdote ležišča glede na položaj spanja

Urednik portala MojPrihranek

VIRDaily Mail
Prejšnji članekAli so airfryerji dobri za zdravje: prednosti in slabosti
Naslednji članekPoletje je čas za gradnjo zimskega vrta

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.