Kako narediti preprost pesjak? (VIDEO)

Border collie and Golden Retriever are standing at wooden doghouse.
Foto: Jaroslav Frank iz iStock

Naši štirinožni prijatelji si zaslužijo le najboljše. Tudi ko pride do pesjakov, je zgodba enaka. Pes mora imeti dovolj udobja in prostora, da se lahko umakne in počne vse, kar pes pač počne. Na enem mestu smo zbrali kar nekaj idej za izdelavo pesjaka, ki jih je vredno pregledati, preden se odločite za izgradnjo hiše za psa.

Izdelava pesjaka, ki naj bo moderen in pravilen

Pogosto so pesjaki tisti, ki nam pred oči prislikajo podobe žalostnih psov, ki živijo zunaj in stran od svojih družin, je resnica drugačna. Ob pravilni uporabi modernega pesjaka ti služijo popolnoma drugačnemu namenu. Zunanje hišice za pse so odlične, če ima vaše domovanje dvorišče, saj lahko nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi, medtem ko je vaš pes še vedno na prostem – in preden se vrne, da se čez noč sprosti na vašem kavču. Pesjak je lahko tudi varno zatočišče za prestrašenega psa, ki bi si želel vzeti nekaj časa za razbremenitev.

V nadaljevanju prispevka najdete nekaj posnetkov, ki odgovorijo na preprosto vprašanje. Kako zgraditi pesjak? Vsak je različen, samosvoj in po svoje fantastičen.

>>> Kakšne standarde glede velikosti ute in pesjaka zapoveduje zakon, najdete TUKAJ.

Kako zgraditi preprost pesjak?

V posnetku lahko vidimo pesjak, ki ni povsem preprost, saj psičku omogoča marsikaj modernega.

How to Build a Dog House

Izoliran pesjak za udobje in užitek

Gospodična v posnetku je za svoje tri kužke zgradila izoliran pesjak oziroma pasjo hišico. Celoten postopek izdelave pesjaka je odlično opisan in predstavljen.

DIY Insulated Dog House Build

Izgradnja velika in modernega pesjaka

V posnetku lahko vidimo celoten postopek izgradnje ogromnega in nadve modernega pesjaka, ki bi si ga želel tudi marsikdo od nas kar za svoje domovanje.

Build Dog House. Timelapse.

Prejšnji članekPri Benjamin Moore so odločili: barva leta je “raspberry blush”
Naslednji članekZnani nominiranci za Najboljši avto leta 2023

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.