Fengšuj v avtu? Tudi to obstaja

Do svojega avtomobila smo vedno zaščitniški, kar je popolnoma pravilno. Je naš osebni prostor in za mnoge tudi prostor sprostitve. Kaj pa, če bi rekli, da avto lahko to predstavlja čisto vsakemu in to predstavlja še boljše? Fengšuj ni samo za domovanja, ampak se lahko uporabi tudi v našem avtomobilu. Avtomobil poln pozitivne energije, ki bi vam dala nov zagon za delo, veselje in ljubezen. Sliši se zanimivo, a za dosego tega cilja, se boste morali držati vsaj naslednjih korakov.

Odstranite navlako

Vzdrževanje čistosti avta in redno čiščenje nepotrebne navlake je izjemno pomembno. Redno počistite notranjost avtomobila, kar vključuje tudi prtljažnik. Ko bo avto čist, bo feng shui na visokem nivoju in s tem tudi vaše počutje.

Svež zrak

Zna se zgoditi, da se v avtu nabere kar nekaj kemikalij, ki slabo vplivajo na vaše počutje. To se pogosto zgodi pri tistih avtomobilih, ki niso veliko na cesti in preživijo več dni v garaži. Redno prezračite avtomobil in s tem boste v avto in svoje življenje vnesli svež zrak, ki vam bo pomagal doseči zadane cilje.

Barva avtomobila

Če ste ravnokar v procesu nakupa avtomobila in imate možnost izbire barve, potem odlično. Naj vaša čustva in počutje izberejo barvo avtomobila. Primer: Če obožujete belo barvo, potem izberite belo barvo zunanjosti.

  • Rumena – svetloba in veselje
  • Rdeča – strast, romanca in pogum
  • Zelena – rast in zdravje
  • Oranžna – optimizem, odprtost in družabnost
  • Bela – nedolžnost, svežina in novi začetki
  • Modra – mirnost in spokojnost
  • Siva – nevtralna in odstranjena
  • Vijolična – skrivnostnost in ponos
  • Roza – nežnost, ljubezen in ugajanje

Še nekaj nasvetov za avto-fengšuj

Enako kot z avtomobilom storite tudi z garažo oziroma prostorom, kjer je avtomobil parkiran. Pametno pa se je držati tudi naslednjega nasveta, ko se odpeljete od doma. Pri parkiranju naj bo sprednji del avtomobila obrnjen stran od vašega doma. Avto, ki je obrnjen proti domu naj bi oddajal negativno in napadalno energijo.

Ne spreglejte še odličnih Feng shui nasvetov za pisarno in otroško sobo.

Žiga Kastelic

SEO urednik

Prejšnji članekJe bilo leto 2020 res eno najbolj vročih v zgodovini?
Naslednji članekSkupina Gen je v letu 2020 dosegla 65 milijonov evrov čistega dobička
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.