Javni razpis Podjetniški sklad Študent 2021/R1 – »Mladim prijazno podjetje«

Grafika, na kateri piše mladim prijazno podjetje in spodaj pripis za 100 sofinanciranje promocijskih aktivnosti

Leto 2020 je bilo leto novega koronavirusa. Naj bo letošnje leto naklonjeno podjetnikom. Majhnim, ki delajo iz svoje garaže, in malce večjim, ki so s trudom dosegli svoje sanje. Pandemija ni prizanašala nikomur in gospodarstvo potrebuje pomoč.  

Zadnje leto nas je naučilo, da je spletna prisotnost ključna za preživetje podjetij. Družbena omrežja in portali tu predstavljajo potencial, ki ga je treba izkoristiti. S trdno prisotnostjo na spletu namreč lahko botrujemo še tako vztrajni krizi. 

Tega se dobro zavedamo tudi v podjetju Nevtron & Company, d. o. o. S svojo 25-letno tradicijo dobro poznamo učinke promocije in vedenje potrošnikov, predvsem v starostni skupini med 15. in 29. letom. V vlogi medija se dobro zavedamo, kako pomembna je prisotnost  na spletu. 

V ta namen smo pripravili razpis Mladim prijazno podjetje. S prijavo nanj se potegujete za sofinanciranje promocije na medijskih kanalih blagovne znamke Študent. Razpis je namenjen vsem, ki se želijo predstaviti mladim med 15. in 29. letom starosti 

V prijavi na razpis lahko izbirate med dvema paketoma: prvi vključuje dva promocijska članka, drugi pa promocijski članek in oglas na portalu student.si. Do celotne razpisne dokumentacije, prijave ter predstavitve promocijskih paketov lahko dostopate tukaj

Prejšnji članekNasveti pri nakupu radiatorja
Naslednji članekKaj, če se nabere več odpadkov kot jih lahko spravite v zabojnik?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.