Tako visok regres bodo prejeli zaposleni v Spar! A to še ni vse …

SPAR Grocery Supermarket entrance. Ukraine, Kyiv - January 20, 2024.
Foto: A.Greeg iz iStock

Spar Slovenija bo letos znesek prispevka za letni dopust povišal za sto evrov. Maja 2024 bodo v Sparu Slovenija svojim zaposlenim namreč izplačali regres v višini 2.000 evrov bruto. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, tak regres predstavlja zahvalo zaposlenim za njihov trud, s tem pa hkrati spodbujajo motivacijo, zadovoljstvo pri delu in krepijo občutek pripadnosti zaposlenih.

Denarno nagrajevanje zaposlenih v trgovini kot novost

Uvajajo pa še novost – Spar Flex denarno nagrajevanje zaposlenih. Gre za stimulativno denarno nagrajevanje najboljših zaposlenih v svojih trgovinah, ki s predanim in proaktivnim delom pripomorejo k dobremu poslovanju podjetja. Vse to omogoča posameznim zaposlenim v trgovinah, da na mesec lahko zaslužijo do 450 evrov bruto dodatkov k osnovni plači, če dosežejo vse cilje na štirih možnih področjih nagrajevanja. Pogoji za izplačilo denarne nagrade se med drugim vežejo na produktivnost, sodelovanje v mentorskih programih, delo na več oddelkih in nadomeščanju vodij v trgovinah.

Zvišali so osnovne plače

Sicer pa so v Sparu tudi letos v januarju zaposlenim zvišali osnovne plače, v povprečju za okoli pet odstotkov. Za stroške dela v letu 2024 bodo namenili skupaj več kot 7,2 milijona evrov dodatnih sredstev, so še sporočili.

 

Urednik portala MojPrihranek

VIRSpar
Prejšnji članekKatero toplotno izolacijo in suhomontažno gradnjo izbrati?
Naslednji članekKako privarčujete z izbiro ALU-PVC oken?
Simon Uršič

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.