Katero toplotno izolacijo in suhomontažno gradnjo izbrati?

Izolacija
Foto: on montažer

Razmišljate o večjih posegih v svoj dom? Naj si bo to prenova strehe ali nova toplotna izolacija, vsaka nosi izreden pomen. Tako pri novogradnji kot obnovi hiše, še posebej, ko so bili letošnjo zimo stroški energentov zelo visoki. Dobro izoliran dom je osnova za udobno bivanje v vseh letnih časih. Ena izmed najboljših oblik in tehnik toplotne izolacije je zagotovo celulozna izolacija.

Zakaj izbrati celulozno izolacijo?

Celulozna izolacija je naravna. Istočasno se stavbo z njo izolira tako toplotno kot zvočno. Vgradi se jo s pomočjo vpihovalnega stroja, ki zapolni vse praznine, tako da nastane kompaktna izolacijska plošča v enem kosu brez stikov in praznih prostorov (brez toplotnih mostov). Celulozna vlakna uravnavajo klimo v prostoru, zato so še posebej primerna za mansardo.

Montažer Založnik
Foto: on montažer

Prednost celulozne izolacije je, da ne gori. Cene so primerljive s klasičnimi izolacijami, vendar pri celulozni z manjšo debelino dosežemo boljši fazni zamik. Vgradnja je hitra in enostavna. Celulozna izolacija vsebuje borovo sol, zato se v njej ne naseljujejo insekti in glive ter glodalci (kune, miši, polhi … ). Vpihuje se lahko v ostrešja, medetažne plošče, stene in tla ali pa se jo prosto nasuje po neposeljenem podstrešju.

Izkoristite subvencijo EKO sklada

Celulozno izolacijo izvajajo v podjetju Montažer Založnik d. o. o., ki ponuja tudi suhomontažno gradnjo, adaptacije stanovanj in izdelavo mansardnih stanovanj. V podjetju tako prevzamejo obnovo ali zaključno gradnjo objekta v celoti. Prav tako vam lahko uredijo subvencijo EKO sklada, s katero prihranite pri stroških gradnje ali obnove. Zakaj bi plačevali, če ni potrebe?

Montažer Založnik
Foto: on montažer

Strokovnjaki iz podjetja Montažer Založnik d. o. o. imajo dolgoletne izkušnje na tem področju, njihov moto pa je kvaliteta in prijazen pristop do stranke. Kontaktirajte jih na telefonsko številko 041 653 908 ali 031 397 859 in se na lastne oči prepričajte v njihovo strokovnost in prijaznost.

Prejšnji članekPrihaja svež denar za e-kolesa, a vsi niso navdušeni
Naslednji članekTako visok regres bodo prejeli zaposleni v Spar! A to še ni vse …
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.