Javni razpis za izbiro izvajalca usposabljanja in preizkusa znanja za neodvisne strokovnjake za izdelavo energetskih izkaznic za obdobje petih let

Ministrstvo za infrastrukturo je objavilo javni razpis, na katerega se lahko prijavijo pravne osebe zasebnega ali javnega prava s sedežem ali podružnico v Republiki Sloveniji. Odločitev o podelitvi pooblastila bo podelil minister, pristojen za energijo.

Izbran izvajalec bo na osnovi tega javnega razpisa dobil pooblastila za izvajanje usposabljanja in preizkusa znanja za neodvisne strokovnjake za izdajanje energetskih izkaznic za obdobje petih let od dneva podpisa pogodbe.

Rok za oddajo vloge in je 1.12.2020 do 12. ure, in sicer na naslov Ministrstvo za infrastrukturo, Langusova 4, 1535 Ljubljana. Vse oddane vloge bo pregledala strokovna komisija. Tiste, ki bodo izpolnjevale zahtevane pogoje, bodo ocenjene po merilih, navedenih v razpisni dokumentaciji.

Ostale podrobnosti o razpisu si lahko preberete v razpisni dokumentaciji. V primeru prepozne oddaje vloge bo ta neodprta vrnjena pošiljatelju. Vloge, ki po pozivu ne bodo pravi čas dopolnjene, se bodo zavrgle.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na kontaktno osebo: Erik Potočar, na telefonski številki 01/478-7445 ali preko elektronskega naslova erik.potocar@gov.si.

VIREnergetika portal
Prejšnji članekZa suhe stene brez plesni
Naslednji članekTestiranje zimskih pnevmatik dimenzij: 205/55 R 16 in 235/55 R 17

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.