Uredite okolico svojega doma s talnimi rešetkami ECORASTER!

Talne rešetke na parkirišču

Bliža se pomlad, ko začnemo urejati okolico našega doma in saditi prve sadike. Zato je zdaj odličen čas za ureditev parkirnega prostora in dovoznih poti. Kvalitetne talne rešetke ECORASTER so veliko boljše od lahko lomljivih mrežastih mrež ali travnatih tlakovcev. Z njimi boste prihranili pri stroških vzdrževanja in naredili nekaj dobrega za okolje z uporabo trajnostnih materialov.

Kako poteka namestitev talnih rešetk ECORASTER?

Namestitev je zelo enostavna. Talne rešetke ECORASTER lahko v samo nekaj preprostih korakih položite na pripravljeno podlago. Ojačitveni elementi so namreč vnaprej sestavljeni in se nato preprosto vtikajo v varnostni kompozitni sistem. Vse elemente je mogoče razrezati po velikosti, zato ukrivljeni odseki, ovinki ali nakloni niso težavni.

Talne rešetke pred vhodnimi vrati

Pri polnjenju lahko izbirate med različnimi materiali in tako okolico svojega doma uredite po svojih željah. Tlakovce lahko združite z zasajenimi elementi ali oblikujete dovoz z Microgreenom (izjemno trdoživim sedumom). Medtem ko so klasični betonski sistemi škodljivi za okolje, talne rešetke ECORASTER spoštujejo okolje, hkrati pa ustvarijo območje brez luž ali jam.

Vodoprepustni tlakovci BLOXX

V kombinaciji s sistemom ECORASTER E50 se odlično odrežejo vodoprepustni tlakovci BLOXX. Ti so nekaj posebnega na trgu, kombinacija pa predstavlja vrhunsko sinergijo klasičnih betonskih tlakovcev in vodo prepustnega sistema ECORASTER. Namestitev je izredno hitra, različno obarvani kamni pa omogočajo kreativno zasnovo projekta.

Talne rešetke na dvorišču

Inovativna tehnologija za vaš dom

ECORASTER je že več kot dve desetletji eden izmed najbolj priljubljenih sistemov za stabilizacijo tal na svetu. Talne rešetke ECORASTER z ohranjeno naravno propustnostjo skrbijo za okolje, hkrati pa z njimi privarčujete pri stroških vzdrževanja. Na voljo vam je toliko različnih možnosti, da si jih lahko prilagodite po lastnih željah.

Več informacij o priznanih talnih rešetkah ECORASTER® je na voljo na spletni strani podjetja PROFARM KOŠENINA, d. o. o. ali pa jih pokličite na telefonsko številko 01 361 83 03. Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

info@profarm.si | 01 361 83 03 | Spletna stran

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Prejšnji članekToplotna izolacija – kdaj jo potrebujemo in koliko lahko prihranimo?
Naslednji članekNajboljše pnevmatike za električna vozila so bolj okolju prijazne
logo Profarm

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.