Tlakovci Perugia za urejeno okolico

Mesto PERUGIA, zgodovinski in arhitekturni biser italijanske pokrajine Umbrija, se nahaja v s hribovjem obdani dolini, prepleteni z obdelanimi polji, po katerih teče reka Tibera. Centro storico (zgodovinski center) je obdan s palazzi (dvorci), do katerega vodijo tlakovane ulice mimo stopnišč in različnih obokov. Mesto z več kot 700 let staro Univerzo, Akademijo za Jazz,  Akademijo za čokolado … Mesto z dušo in občutkom. Mesto …

Vse to daje navdih proizvodnji tlakovcev PERUGIA. Zaradi svoje dimenzijske raznolikosti jih je potrebno polagati brez geometrijskega zaporedja. Šele tako lahko skupaj z MIX barvnimi kombinacijami pričarajo Umbrijo in Perugio na vaše dvorišče. Naredijo Centro storico pred vašim palazzi, trg pred  vašim domom. 

Tlakovci PERUGIA, debeline 7 cm, so primerni tudi za tlakovanje vseh ostalih površin; parkov, parkirišč, dovozov in poti. Zaradi posebnega »soft edge« sistema robov so tlakovci PERUGIA odlična rešitev za tlakovanje obbazenskih kompleksov in površin, kjer kopalci in drugi uporabniki hodijo brez obuval. Zaradi majhnih »fug« je po njih lažje potiskati nakupovalne vozičke v trgovskih centrih, …. Izgled tlakovane površine pa nas vedno potisne v Umbrijo, v mesto PERUGIA.

betonarna@oblak.si | 01 620 75 60 | Spletna stran

Že več kot 117 let vodilni proizvajalec tlakovcev.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIROblak Group
Prejšnji članek3 eko recepti za čistilo za steklo
Naslednji članekŽalostno: V želodcu kitovke 22 kg plastike
betonarna@oblak.si | 01 620 75 60 | Spletna stran

Že več kot 117 let vodilni proizvajalec tlakovcev.

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.