Tlakovci, ki bodo očarali tudi najbolj zahtevne

tlakovci oblak color mix

Medtem ko se pri urejanju notranjosti doma lahko prepustimo domišljiji in izbiramo barve po mili volji, smo pri urejanju okolice bolj omejeni z izbiro. Novi tlakovci Oblak COLOR MIX so na tem področju prava revolucija, saj se lepo podajo praktično vsakemu domu.

Nove tlakovce odlikuje mehko in neopazno prelivanje barv med posameznimi tlakovci. Izdelani so po patentiranem OBLAK COLOR MIX sistemu izdelave, pri katerem je toniranje barvnih kombinacij bolj naravno in ne deluje umetno. Zaradi več barvnih odtenkov oziroma več barvnih mutacij na eni površini se ti tlakovci odlično podajo k praktično vsaki stavbi.

Precej moteči za natančno oko utegnejo biti prehodi med posameznimi barvami ali tlakovci. Temu se z nakupom OBLAK COLOR MIX tlakovcev spretno izognete, saj so pri teh tlakovcih prehodi praktično neopazni, površina pa je povezana in bolj homogena. Površina iz čistega kremena zagotavlja občutno večjo obstojnost proti obrabi in zmrzovanju tlakovcev, zaradi naravnega videza pa vam bodo s temi tlakovci tlakovano okolico doma zavidali vsi sosedje.

Podjetje Oblak group je edino na trgu, ki ponuja barvne tlakovce, izdelane po COLOR MIX sistemu, in sicer pri vseh linijah barvnih tlakovcev. Kakovost zagotavlja 120-letna tradicija izdelave tlakovcev in betonskih izdelkov. Za svoj dom izberite najboljše.

betonarna@oblak.si | 01 620 75 60 | Spletna stran

Že več kot 117 let vodilni proizvajalec tlakovcev.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekPrva natisnjena hiša na Nizozemskem dobila stanovalce
Naslednji članekČiščenje polikarbonatne kritine
logo oblak
betonarna@oblak.si|01 620 75 60| Spletna stran

Že več kot 117 let vodilni proizvajalec tlakovcev.

Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.