Poskrbite za senco v vročih poletnih dneh

Tenda nad zunanjo dnevno sobo

Zakorakali smo v vročino zgodnjega poletja in skrajni čas je, da poskrbite za senčni prostor, v katerem boste lahko uživali v prostem času. Nič ni lepšega od tega, da se po napornem dnevu v službi usedete v senco svojega doma in privoščite trenutek miru. Pri ustvarjanju sence imate na voljo dve različni možnosti: tende in senčna jedra.

Prednosti tend

S tendami lahko na svoji terasi ustvarite prijetno senco in odličen prostor za bivanje na prostem. Tende Senčila Bled bodo vaš zunanji prostor ohranile suh tudi med pogostimi poletnimi nalivi. Pohvalijo se lahko s čvrsto konstrukcijo, ki zagotavlja odpornost proti močnim sunkom vetra. Piko na i pa predstavlja vgrajena LED osvetlitev v konstrukciji tende.

Tenda na terasi

Na voljo je več kot 30 različnih modelov, barve konstrukcije in izbor tkanin pa je skorajda neomejen. Posebno mesto v ponudbi zasedajo modeli Jumbo, Mesabox in select Stoboscope z edinstveno tehniko teleskopskih izvlečnih rok, ki zagotavljajo najbolj enakomerno in največjo napetost tkanine na tendah.

Prednosti senčnih jader

Senčna jadra predstavljajo nepogrešljiv arhitekturni element, saj se ponašajo z minimalističnim in izčiščenim dizajnom. Podjetje Senčila Bled ponujajo senčna jadra priznanega proizvajalca Soliday. Na voljo je široka ponudba modelov in različnih tkanin. S senčnimi jadri boste poskrbeli za zaščito zunanjih prostorov pred čezmernim segrevanjem in neposrednim sončnim sevanjem.

Senčno jadro nad teraso

Rokovanje je izredno preprosto, moderen diajn pa bo vaš zunanji prostor spremenil v pravcati arhitekturni diamant. Senčna jadra ponujajo možnost senčenja do 120 kvadratnih metrov v enem kosu. Narejena so iz najkakovostnejših materialov evropskega porekla in najsodobnejše tehnologije izdelave s številnimi patenti.

Uživajte v senci že danes

Celotno ponudbo tend in senčnih jader najdete na spletni strani podjetja Senčila Bled. Njihovi izkušeni strokovnjaki vam bodo znali svetovati pri izbiri pravih senčil za vaš dom. Pričakajte poletje pod senco!

info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Prejšnji članekRazlogi, da os NE ubijamo, ampak jih pustimo živeti
Naslednji članekRešitev za vlažne prostore, ki navdušuje
info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.