Rešitev za vlažne prostore, ki navdušuje

hydrosol decor jub
06.04.2022, razstavni prostor JUB na sejem DOM v Ljubjani, foto: Anže Petkovšek

Na našem tržišču se vsako leto pojavi vrsta novih izdelkov, ki uporabnikom prinašajo številne koristi in izboljšujejo njihovo uporabniško izkušnjo. Na svoj račun so letos prišli tudi vsi, ki si želijo učinkovite rešitve za stene in strope prostorov, ki so zaradi vode in vlage najbolj obremenjeni. Podjetje JUB je namreč predstavilo inovativni izdelek HYDROSOL Decor, ki je postal tudi letošnji dobitnik pečata Izbran produkt leta 2022.

hydrosol decor jub
slovenija 04.11,2021, JUB, Hydrosol Decor, kopalnica v SAM Nazarje, foto: Anže Petkovšek

Desetletje izborov je že za nami

Izbor produktov leta, ki pri nas poteka že desetletje, sloni na rezultatih neodvisne in reprezentativne nacionalne raziskave podjetja Nielsen, v kateri novosti med izdelki in storitvami v več kot 50 kategorijah ocenjujejo izključno slovenski uporabniki, v vsaki pa pečat dobi le en izdelek. Potrošniki so tudi letos izdelke ocenjevali na podlagi treh pomembnih kriterijev:

  • inovativnosti,
  • atraktivnosti in
  • svoje dobre uporabniške izkušnje.

Sodobni videz in kakovostna rešitev v enem

Sistem HYDROSOL Decor predstavlja odlično alternativo obstoječim dekorativnim materialom, kot so keramične ploščice ali mikrocement, ki so doslej prevladovali pri oblikovanju prostorov z veliko vlage, zlasti pri izvedbi kopalnic in sanitarnih prostorov. S svojimi odličnimi lastnostmi predstavlja vrhunsko vodotesno zaščito tako talnim kot stenskim površinam, hkrati pa je primeren tudi za stopnišča ter za kuhinje, kjer je mogoče prostore med elementi oblikovati hitro in elegantno ter v trendu s sodobnimi dekorativnimi vzorci in s kombinacijo različnih barvnih nians.

Preprosto prekrijte obstoječo keramiko

hydrosol decor jub
06.04.2022, razstavni prostor JUB na sejem DOM v Ljubjani, foto: Anže Petkovšek

S sistemom HYDROSOL Decor je mogoče tudi povsem enostavno prekriti obstoječe keramične obloge ter se izogniti stroškom za njihovo odstranjevanje. Sistem, ki ga odlikujejo odlične protizdrsne lastnosti, je enostaven tudi za vzdrževanje. Eleganten in sodoben videz vas bosta navdušila! Za unikatno dekorativno izvedbo prostorov s sistemom HYDROSOL Decor se lahko dogovorite tudi s slikopleskarji, ki so pridobili certifikat na JUB Akademiji.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekPoskrbite za senco v vročih poletnih dneh
Naslednji članekNASA potrdila, da bo novi Astrovan električni Canoo
Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.