Najuspešnejši talni utrditveni sistem v Evropi

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali  tekaško stezo dolgo 30.000 km.

ECORASTER® satje je enostavna ekološka rešitev utrjevanja tal s pohodnim satjem, ki se ponaša z izjemno trpežnostjo in omogoča ekstremne obremenitve površine, tudi do 350 ton/m2, odvisno od modela. Primeren je tako za zatravitev prevozno – pohodnih površin, kakor tudi za utrditev brežin, nabrežij in obremenjenih parkirnih površin.

Izjemno dobre drenažne lastnosti

ECORASTER® ima izjemno dobre drenažne lastnosti, ker se polnilni material v satju ne zbija (obremenjene so samo stene satja), ostaja površina v celoti vodopropustna. Odvodnjavanje je tako zagotovljeno po celotni površini. ECORASTER® onemogoča tvorjenje blata, saj se povozna plast ne more mešati s podložno plastjo.

Ozelenitev parkirnih površin in vrtov

Pohodno satje je tako odlična in trajna rešitev tudi za ozelenjene parkirne in pohodne površine ob družinskih hišah. V primeru zatravitve površin se pohodno satje zaradi majhne debeline sten v celoti skrije v travno rušo in tako ohranja naraven izgled. Problematika sušnih poletnih obdobij je v primerjavi z betonskimi tlakovci ob uporabi pohodnega satja ECORASTER® veliko manjša, saj le-ta ne vpija vlage in je tako vsa dragocena vlaga v celoti na voljo travni ruši.

Izjemna elastičnost

Izjemno elastičnost satja in dobro prilagajanje neravninam podlage omogoča več kot 200 upogljivih elementov na kvaratni meter. Tudi ekstremne temperature od – 30 °C do + 70 °C satju ECORASTER® ne povzročajo nikakršnih težav.

Polaganje

Patentirani zatično-povezovalni sistem omogoča hitro in zanesljivo namestitev. 12 posameznih elementov pohodnega satja velikosti 33 cm x 33 cm je tovarniško že sestavljeno v plošče velikosti 100 cm x 133 cm, kar omogoča izjemno hitro polaganje. Ena oseba lahko v eni uri položi do 100 m2 satja ECORASTER®. Pohodno satje ECORASTER® je na voljo v štirih različnih izvedbah, ki so prilagojene vašim specifičnim potrebam.

Več informacij o priznanem talnem utrditvenem sistemu ECORASTER® je na voljo na spletni strani podjetja PROFARM KOŠENINA d.o.o. ali pa jih pokličite na telefonsko številko 080 7374. Z veseljem vam bodo pomagali.

ECORASTER im Einsatz: Winterdienst

Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRProFarm
Prejšnji članekTop ideje za eko vrtnarjenje
Naslednji članekIndividualizacija ovoja stavbe
Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.