Najuspešnejši talni utrditveni sistem v Evropi

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali  tekaško stezo dolgo 30.000 km.

ECORASTER® satje je enostavna ekološka rešitev utrjevanja tal s pohodnim satjem, ki se ponaša z izjemno trpežnostjo in omogoča ekstremne obremenitve površine, tudi do 350 ton/m2, odvisno od modela. Primeren je tako za zatravitev prevozno – pohodnih površin, kakor tudi za utrditev brežin, nabrežij in obremenjenih parkirnih površin.

Izjemno dobre drenažne lastnosti

ECORASTER® ima izjemno dobre drenažne lastnosti, ker se polnilni material v satju ne zbija (obremenjene so samo stene satja), ostaja površina v celoti vodopropustna. Odvodnjavanje je tako zagotovljeno po celotni površini. ECORASTER® onemogoča tvorjenje blata, saj se povozna plast ne more mešati s podložno plastjo.

Ozelenitev parkirnih površin in vrtov

Pohodno satje je tako odlična in trajna rešitev tudi za ozelenjene parkirne in pohodne površine ob družinskih hišah. V primeru zatravitve površin se pohodno satje zaradi majhne debeline sten v celoti skrije v travno rušo in tako ohranja naraven izgled. Problematika sušnih poletnih obdobij je v primerjavi z betonskimi tlakovci ob uporabi pohodnega satja ECORASTER® veliko manjša, saj le-ta ne vpija vlage in je tako vsa dragocena vlaga v celoti na voljo travni ruši.

Izjemna elastičnost

Izjemno elastičnost satja in dobro prilagajanje neravninam podlage omogoča več kot 200 upogljivih elementov na kvaratni meter. Tudi ekstremne temperature od – 30 °C do + 70 °C satju ECORASTER® ne povzročajo nikakršnih težav.

Polaganje

Patentirani zatično-povezovalni sistem omogoča hitro in zanesljivo namestitev. 12 posameznih elementov pohodnega satja velikosti 33 cm x 33 cm je tovarniško že sestavljeno v plošče velikosti 100 cm x 133 cm, kar omogoča izjemno hitro polaganje. Ena oseba lahko v eni uri položi do 100 m2 satja ECORASTER®. Pohodno satje ECORASTER® je na voljo v štirih različnih izvedbah, ki so prilagojene vašim specifičnim potrebam.

Več informacij o priznanem talnem utrditvenem sistemu ECORASTER® je na voljo na spletni strani podjetja PROFARM KOŠENINA d.o.o. ali pa jih pokličite na telefonsko številko 080 7374. Z veseljem vam bodo pomagali.

ECORASTER im Einsatz: Winterdienst

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRProFarm
Prejšnji članekTop ideje za eko vrtnarjenje
Naslednji članekIndividualizacija ovoja stavbe

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.