Individualizacija ovoja stavbe

Podjetje heroal nudi storitve za kar največjo svobodo pri oblikovanju na področjih sistemov oken, vrat, fasad, rolet, senčil in rolo vrat. Zaradi tega se lahko arhitekti, načrtovalci ter obdelovalci odzivajo na naraščajoče zahteve naročnikov in investitorjev glede individualnosti na področju zasebne gradnje in gradnje objektov.

Lastna tovarniška storitev nanašanja premazov

Lasten tovarniški sklop za nanašanje praškastih premazov podjetja heroal zagotavlja izvrstno dolgoročno stabilnost barvnih odtenkov, ohranjanje sijaja ter odpornost proti vremenskim vplivom kakor tudi najkrajše dobavne roke in natančno upoštevanje rokov za popolno zanesljivost v skorajda vseh barvah po lestvici RAL. Praškasti premaz heroal hwr, zelo odporen proti vremenskim vplivom, je optimalno prilagojen nanašanju skupaj z dvoslojnim debelim lakom heroal, zaradi česar okenski in roletni sistemi kljub različnim postopkom nanašanja premaza delujejo, kot da bi bili izdelani iz ene litine. Povsem avtomatičen in objektiven pregled površine profilov zagotavlja nadzor kakovost do 100 %. Sedaj podjetje heroal dopolnjuje svojo ponudbo z dodatnimi oblikovnimi različicami, ki uporabljajo obstoječo tehnologijo nanašanja premazov heroal.

Sistem hišnih vrat heroal D 72, premazan s premazom heroal SD. Foto: heroal

Oblikovanje površin heroal

S postopkom nanašanja premazov heroal SD je mogoče ustvariti veliko število videzov, kot na primer žlahtne videze lesa ter moderne videze betona. S tem podjetje heroal nudi obdelovalcem, naročnikom in arhitektom dodatne možnosti diferenciranja.

Potem ko se na sistemske profile nanese praškasti premaz hwr, se profili ovijejo v transportno folijo, na katero je s sublimacijskim črnilom nanesen želen videz. S postopkom vakuumiranja se profili zavarijo v folijo. Pod močno vročino se črnilo zapeče v praškasti premaz in se tako trdno spoji s spodnjimi sloji. Ko se folija sname, se razkrije poln estetski vtis oplemenitenja površine heroal SD.

Različni dizajni postopka nanašanja premazov heroal SD dajejo žlahtne videze lesa in betona. Uresničiti je mogoče skorajda vse želje glede dizajna. Foto: heroal

Les Couleurs® Le Corbusier

Zahvaljujoč ekskluzivnemu partnerstvu z Les Couleurs® Le Corbusier ponuja heroal še večjo raznolikost barv pri oknih, vratih, fasadah, roletah, senčilih ter rolo vratih.

Oba barvna nabora arhitekta Le Corbusier sestavlja skupno 63 odtenkov iz devetih barvnih skupin, ki temeljijo na naravnih osnovnih barvah, odtenki pa vzbujajo asociacije na našo okolico, npr. prostor, nebo, zid, pesek in pokrajino. Vsaka barva je izjemno arhitektonsko in naravno usklajena. Vsi barvni odtenki, ki jih je mogoče kombinirati na osupljive načine, utelešajo prostorske učinke: »Barva spreminja prostor, razvršča predmete, fiziološko deluje na nas in se močno odziva na naše občutke.« (Le Corbusier). Zahvaljujoč ekskluzivnemu partnerstvu z Les Couleurs® Le Corbusier ponuja heroal kot edino podjetje v panogi dodatne možnosti oblikovanja za celotno ponudbo sistemov.

Več informacij najdete na spletni strani www.heroal.si

Podjetje heroal prvič ponuja hišna vrata s polnilom – z vratnim sistemom heroal D 72 in v kombinaciji s kakovostnimi barvnimi odtenki znamke Les Couleurs® Le Corbusier. Foto: heroal
info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRheroal
Prejšnji članekNajuspešnejši talni utrditveni sistem v Evropi
Naslednji članekPreverite, kako varčujemo Slovenci?
info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.