Dobite bitko proti snegu še preden jo DARS zamudi

Pred nami so mrzli dnevi, ki grejo z roko v roko s poledico. Drsi na cestišču, dovozu, pločnikih in celo na našem lastnem dvorišču. Najlažje je čakati DARS in plužne službe, lahko pa vzamemo stvari v svoje roke in to storimo veliko hitreje. Glavno je, da nas nič ne sme presenetiti, tudi sneg ne. Kako se znebiti zmrzali, ledu, snega in ostalih mrzlih sovragov na hiter in kakovosten način?

Nič nas ne sme presenetiti

Da nas zmrzal ne napade nepripravljenih, se moramo na to preprosto pripraviti. To lahko naredimo stvarmi, ki jih potrebujemo za boj proti zmrzali.

Sol za posipanje

Najbolj esencialna stvar, ki jo potrebujemo. Vedno jo dobimo v žakljih in tokrat ne moremo reči, da smo dobili mačka v žaklju, ker je sol za posipanje odlična za prav vsak vidik naše bitke proti zmrzali. Zmanjša možnost drsenja, tali sneg in led in preprečuje padce. Sol za posipanje pride v žakljih po 25 kg, ker manj kot to skoraj ne potrebujemo. Ko enkrat začneš posipavati, ne moreš končati.

  • Ročni voziček za posipavanje je zelo primeren za posipavanje. Predvsem v tistih primerih, ko imamo ogromno površino dela. Obenem pa prav pride tudi poleti, ko ga lahko uporabimo za druga opravila.
  • Zabojnik izključno za to, da imamo kam shraniti sol. Različne velikosti omogočajo shranjevanje soli tudi za čas, ko je ne potrebujemo.

Lopate so pozimi naš najboljši prijatelj

Si sploh predstavljamo zimo brez omembe lopate? Verjetno ne, saj predstavlja prevelik del vsega, kar počnemo pozimi. Kidanje, grajenje snežakov in iglujev ali napredno kepanje. Povsod je zraven lopata. Kot vsak drug izdelek, je tudi lopat več vrst. Katero lopato izbrati?

Lopata z lesenim ročajem in aluminijastim rezilom. Debelo galvanizirano rezilo iz aluminija je ojačano, zaradi česar se ne more zlomiti. V primeru, da se lopati kaj zgodi, je tu garancija.

Lopata z ergonomičnim ročajem in vzdržljivim rezilom iz robustne plastike. Idealna je za odstranjevanje snega s streh, saj material ne povzroča nobene škode na površini.

Lopata za čiščenje velikih površin je narejena iz galvaniziranega jekla, ki učinkovito odstranjuje sneg in led. Primerna je predvsem za čiščenje velikih površin kot so dvorišča, parkirišča in podobno.

Lopate za kidanje snega

Ostane le še zadnji korak

V bitki proti zmrzali in snegu nam bodo zgornji elementi pomagali, a pred tem je potrebno opraviti še nakup. Za čim hitrejšo in učinkovito zmago ter varnejše in čistejše okolje, se odpravite v nakup pripomočkov za sneg. Preprosto obiščite Kataloško prodajo in zmaga je že večinsko dobljena.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članek5 preverjenih resnic in mitov o koronavirusu in prehrani
Naslednji članekKako do brezplačne vinjete 2021?
Logotip
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.