Ščiti pred zunanjimi vplivi in poskrbi za izjemno vzdušje

Pergola iz običajne terase ustvari nepogrešljiv prostor za druženje in preživljanje prostega časa z najbližjimi, ne glede na vremenske vplive. Ščiti pred premočnim soncem ali dežjem, vetrom in snegom.

Pergole nudijo senčno zavetje ob (pre)močnem soncu, poleg tega pa so odlična zaščita pred dežjem, saj so vodotesne in imajo integrirano odvodnjavanje.

IZKORISTITE AKCIJSKO PONUDBO SAMO ŠE V MESECU JUNIJU!

Namestitev je hitra in enostavna. Pergolo je mogoče postaviti že v enem samem dnevu. Vse, kar potrebujete, je betonska plošča, lahko pa jo enostavno postavite na točkovne temelje, v katere se pritrdijo ustrezni nosilci.

Pergola se lahko postavi kot samostoječa terasa ali pa jo dodate k obstoječemu objektu in pridobite večnamensko nadkrito teraso. Primerna je za privatne, poslovne ali gostinske objekte.

Stabilna konstrukcija

Pergole nudijo vse potrebno udobje, če so kakovostno izdelane. Konstrukcija pergol podjetja Naitors d.o.o. je narejena iz kakovostnega ekstrudiranega aluminija, pri čemer so vsi spojni elementi izdelani iz Inox-a.

Prilagojeno vašim željam

Profili so prašno barvani po RAL barvni lestvici. Široka paleta barvnih odtenkov omogoča, da je pergola skladna z objektom in izdelana po vaših željah. Izdela se po merah, na objekt pa jo dostavijo z vsemi vrtinami, kar omogoča hitro postavitev. Strešni profili pergole so vrtljivi, kar nudi možnost prepuščanja sončnih žarkov ali pa vodotesno zaprtje strehe. Pergolo lahko z vseh strani zapremo s pomočjo ZIIP rolo sistema, ki je odporen na veter. Možno je pergolo tudi zapreti z ALU okenskimi elementi ali zasteklitvijo.

Pergolo je možno upravljati ročno ali z elektro motorjem. Pergola se lahko izdela v velikosti do 4 x 7 m (širina x globina), pri tem pa je možno pergole po širini modularno sestavljati in tako pokriti tudi večje površine.

IZKORISTITE AKCIJSKO PONUDBO v mesecu juniju!

Pokličite na tel. številko 031 793 204 ali pišite na info@naitors.si

 

info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekAli veste, kam sploh lahko »odvržete« odpadno jedilno olje?
Naslednji članekKatero čistilno napravo izbrati?
info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.