Pregleda strehe z majhnim avtomatskim helikopterjem – quadrocopter

Bramac je, kot vsako leto, tudi letos organiziral srečanje s svojimi poslovnimi partnerji. V prijetnem ambientu ljubljanskega gradu so predstavniki Bramaca prisotnim predstavili novi produkt, in sicer betonski strešnik Klasik Glazuron. Zbrane so naznanili tudi s prihodom nove storitve – pregleda strehe z majhnim avtomatskim helikopterjem.

Novi strešnik Bramac Klasik Glazuron je, v skladu s sledenjem ekološkim zavezam podjetja, betonski strešnik, ki ga odlikuje nova, posebna tehnologija premaza. Glazura je sestavljena iz sodobnih materialov, in sicer iz kakovostnega cementa, kvarčnega peska ter naravnih pigmentov. Nov pa je tudi proces nanosa glazure, saj strešnik potuje pod zaveso tekoče glazure, kar omogoča, da je prekrita celotna površina strešnika. Na ta način strešnik dobi poseben sijaj, ustvari se ravna površina strešnika, glazura pa doseže tudi težko dostopne pore na odrezu strešnika.

Milan Lemovec, direktor Bramaca v Sloveniji, je ob predstavitvi poudaril, da sta v Bramacu stabilnost in kakovost zagotovili za uspeh. Držijo se tudi okoljskih zavez, zato je betonski strešnik Klasik Glazuron iz naravnih materialov. »V Bramacu vlagamo energijo in znanje za doseganje ciljev, ki smo si jih zastavili in strešnik Bramac Klasik Glazuron je plod najnovejše tehnologije in našega znanja. Varovanje narave je pri našem delu prednostnega pomena, zato je tudi proces proizvodnje strešnikov načrtovan tako, da je poraba energije čim nižja,« je še izpostavil Milan Lemovec.

Miran Kenda, vodja prodaje v Bramacu, je predstavil t.i. inteligentni strešni sistem ter predstavil značilnosti novega strešnika: »Model Klasik je že uveljavljen na slovenskem trgu, s posebno glazuro, ki doslej še ni bila uporabljena, pa smo ustvarili nov strešnik Klasik Glazuron. Glazura namreč ustvari enakomerno, ravno in gladko površino ter doseže tudi pore pri odrezu.« Dodal je še, da je strešnik Bramac Klasik Glazuron strankam na voljo tudi v barvi terracota in granit.

V Bramacu so napovedali tudi začetek čisto posebne nagradne igre. Odločili so se namreč za vpeljavo nove storitve, in sicer varnih in učinkovitih pregledov streh iz zraka. To pomeni, da bo v naslednjih nekaj tednih na Bramacovi spletni strani www.bramac.si potekala nagradna igra, kjer se lahko vsi, ki ocenjujejo, da je njihova streha dotrajana in bi se radi o tem prepričali, prijavijo za brezplačen pregled strehe. Ta bo potekal s pomočjo majhnega in okretnega avtomatskega helikopterja, na katerega je pritrjena natančna HD kamera z visoko ločljivostjo. Na podlagi fotografij, ki jih bo posnela kamera, bodo strokovnjaki določili dotrajanost strehe ter podali mnenje, ali je streha potrebna obnove. Posnetki so namreč tako natančni, da se na njih vidi tudi mah na strehi, luknje in razpoke v strešnikih ter kritični predeli strehe. Vide Boltez je ob predstavitvi nove storitve povedal: »V Bramacu se z novo storitvijo odmikamo od ustaljenih tirnic pri pristopu do strank, saj želimo aktivno vključiti potrošnike in spremeniti perspektivo. Kupcem tako omogočamo, da streho pregledajo na čisto preprost način in iz druge perspektive.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.