Zakaj izbrati ALU okna

Katere vrste stavbno pohištvo bomo izbrali, je odvisno od sredstev, ki jih imamo na voljo, potreb in želja. Lesena okna in vrata dajejo pridih domačnosti, iz PVC so cenovno dostopna in preprosta za vzdrževanje, medtem ko za najbolj trpežna veljajo aluminijasta (ALU) okna in vrata.

MCA - ALU okna

 

ALU okna in vrata so pomemben element sodobne gradnje in vse pogostejša izbira. Stavbno pohištvo, ki je izdelano iz aluminija, je izjemno estetsko, enostavno za vzdrževanje in uporabo ter izjemno odporno na vremenske vplive. Zaradi trdnosti in stabilnosti so najsmotrnejša izbira za zasteklitev velikih odprtin. Pogosto se zato uporabljajo pri gradnji večjih objektov, pa tudi za zasteklitve verand in zimske vrtove.

MCA - ALU oknaNaložba, ki je ne boste obžalovali

V primerjavi s PVC ali lesenimi okni in vrati, so ALU okna in vrata res nekoliko dražja izbira, a z razlogom. Imajo zelo dolgo življenjsko dobo in vrsto let ne spreminjajo strukturnih značilnosti. Hkrati nudijo odlično zvočno in tudi toplotno izolativnost.

Ker je toplotna izolativnost malenkost slabša kot pri PVC in lesenih okvirjih, se nekateri radi odločajo za kombinacijo ALU z enim ali drugim materialom.

MCA - ALU oknaDa so vrata in okna sodobnih oblik in še višje kakovosti, skrbijo okvirji kakovostne izdelave.

Z vzdrževanjem praktično ni nobenega dela. Na voljo so v različnih barvnih odtenkih in zato ni težko najti takšnih, ki se s stavbo preprosto zlijejo v popolno celoto.

Svetovanje

Pri MCA vam bodo pripravili za vas najugodnejšo ponudbo in ponudili najvišjo kakovost. Za strokovno svetovanje ali izmere na objektu jih kontaktirajte.

 

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKoličina ogljikovega dioksida v ozračju doživela nov rekord
Naslednji članekKateri gospodinjski aparati porabijo največ energije in kako privarčevati?
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.