Uživajte v zasneženi idili v lastnem zimskem vrtu

Miza s kavčem in stoli v zimskem vrtu

Zunaj sneži, vi pa ste hvaležni za topel dom in streho nad glavo. Nekaj izredno pomirjujočega je v pogledu na zasneženo naravo in padanje snega. Skoraj hipnotičnega. Še lepši občutek pa je, ko sedite v prostoru, obdanem s steklenimi stenami, ki vam daje vtis, kot da ste del zasnežene pokrajine. S to razliko, da ste varno na toplem.

Zimskemu vrtu se z razlogom reče zimski vrt

Zimski vrt ustvari prostor, kjer imate pristen stik z naravo, vendar niste njen neposredni del. To je še kako priročno pozimi, ko se zaradi mraza in teme zapremo za štiri stene. Ob tem pa hitro pozabimo, da je narava čudovita tudi pozimi. Zimski vrt nam omogoča, da v njej uživamo v vseh letnih časih, še posebej pa pozimi, ko nam manjka povezava z naravo.

Zimski vrt z jedilnico

Prelep razgled z varnega kotička

Če ste zimski navdušenci, vendar ne marate stati na mrazu, je zimski vrt odlična rešitev za občudovanje narave. Omogoča vam varen prostor, kjer ste lahko na toplem, pri tem pa uživate v razgledu na okolico. Lučke na sosednjih hišah, zasnežena drevesa, novoletni ognjemeti … Vse to lahko občudujete iz varnega zavetja vašega doma.

Zimsko praznovanje malce drugače

Ste naveličani praznovati v kuhinji in dnevni sobi, kjer vam primanjkuje prostora? Zakaj ne bi božičnega ali novoletnega praznovanja prestavili v zimski vrt? Zabava bo omejena na en prostor s čudovitim razgledom, v katerem bodo vaši gosti več kot uživali. Dodaten plus – pospravljanje bo omejeno na zgolj eno sobo.

Vrt s pogledom na hišo in zimski vrt, na vrtu je vodnjak

Sprostitev v toplem zimskem brlogu

Živali se z razlogom prepustijo zimskemu spanju. Ta letni čas kar kliče po počitku in hibernaciji. Ker pa predolgo spanje vseeno ni preveč priporočljivo, si odpočijte v za to namenjenem prostoru. Zimski vrt lahko spremenite v lasten zimski brlog s knjigami, prigrizki, okraski in drugimi malenkostmi.

V novem letu se razvajajte z zimskim vrtom

Novo leto je čas za spremembe in zakaj si ne bi privoščili zimskega vrta? S tem boste uresničili svoje življenjske sanje, poleg tega pa svojemu domu dodali vrednost in prostor, v katerem bo lahko uživala vsa družina. Za pomoč pri izbiri zimskega vrta se obrnite na MCA inženiring, ki že desetletje deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva. Zagotavljajo kakovostno izvedbo v dogovorjenem roku, na voljo pa vam je tudi brezplačno svetovanje. To vključuje strokovno svetovanje, 3D izris in izvedbo izmer.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekNajbolj umazani prostori v hiši, ki so leglo bakterij in bacilov
Naslednji članekRolls-Royce Spectre je prvi vpogled v električno obdobje luksuzne znamke
logo MCA

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.