Top 5 prednosti nadstreškov

Varno zavetje

Imate velik balkon, ampak ga redko uporabljate v slabem vremenu? Pozimi zmrzujete v dežju, ko kadite cigareto na terasi? Nadstrešek vas bo rešil vseh skrbi! Z njegovo pomočjo boste ustvarili varno zavetje na terasi ali balkonu, kjer boste lahko v miru spili skodelico kave in se spočili po napornem dnevu v službi.

Balkonski nadstrešek Niros

Zaščita pred soncem

Velika terasa je lahko poleti čudovita, če imamo seveda streho nad glavo. Z nadstreškom si ustvarimo še kako potrebno senco, v kateri lahko v miru uživamo. Zakaj bi sončne dneve preživljali v notranjosti stanovanja, če se lahko hladite na svežem zraku?

Pergola ali sončni nadstrešek Niros

Zaščita doma

Nadstrešek nad vhodnimi vrati bo zagotovil, da vaša vrata ostanejo lepo ohranjena leta in leta. Nadstrešek nad balkonom ali teraso pa bo zaščitil fasado pred dežjem, vetrom in snegom. Leseno verando, ki potrebuje veliko vzdrževanja, zaščitite s streho in prihranite pri stroških obnove.

Nadstrešen nad vhodnimi vrati Niros

Zunanja shramba

Imate premalo prostora v stanovanju in ne veste, kam bi shranili stvari? Izkoristite prostor na balkonu! Z nadstreškom poskrbite, da je balkon zaščiten pred vremenskimi vplivi, tako da lahko prostor na balkonu izkoristite za shranjevanje dežnikov in blatnih škornjev.

Nadstrešen balkonske terase Niros

Zaščita avtomobila

Nimate garaže in avto puščate kar zunaj? Različne vremenske razmere hitro pustijo svoje sledi na vašem jeklenem konjičku. Da ne omenjamo, kako nerodno je skakati iz avta v hišo, medtem ko dežuje! Poskrbite za svoj avto (in zase) z nadstreškom, bi vas bo ščitil pred dežjem, snegom in vetrom.

Ne glede na to, kakšne vrste nadstreška želite, vam bomo znali pomagati. Stekleni nadstreški, ki omogočajo pogled na nočno nebo? Carport za zaščito vašega avtomobila? Ponujamo vam vse to in še več.

Niros kovinarstvo, Janez Tišler s.p., tel. 02 540 10 55, e-naslov komerciala@niros.info

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.