Skrita vhodna vrata, poravnana s fasado

Skrita lesena vhodna vrata, poravnana s fasado
Vhodna vrata P622 A termo jesen

Lesene fasade so v zadnjem času postale vse bolj priljubljene, saj objektu dajejo pridih topline in domačnosti. Zadnji trend in standard sodobne arhitekture pa narekuje, da so lesena vhodna vrata poravnana z leseno fasado, kar ustvarja videz skrivnostnosti in elegance.

Kakšna vhodna vrata se podajo k leseni fasadi?

Sodobno arhitekturo zaznamujejo čiste in ravne linije. Tak učinek boste dosegli tako, da se vaš vhod z lesenimi vhodnimi vrati poravna s fasado. To ustvari enoten videz fasade in prikrije vhod v hišo, kar ustvari prav poseben vtis.

Družinsko mizarsko podjetje INT vrata predstavlja lesena vhodna vrata, poravnana s fasado. Model P 621 A odlikuje dovršen in minimalističen dizajn, ki jo odličen za vse ljubitelje klasičnih ter preprostih linij. Vhodna vrata na prvi pogled niso opazna, saj se lesene letve na fasadi neprekinjeno nadaljujejo preko vrat.

Lesena vhodna vrata, skrita v fasadi
P 621 A macesen

Masivni les na zunanji strani vrat

Zunanjo stran vhodnih vrat prekriva lesena obloga. Poravnane lesene letve na vratih in na fasadi so lahko iz različnih vrst lesa, izbira je tukaj popolnoma vaša. Unikaten videz dajeta naravno raznolik macesnov ali dolgo obstojen hrastov les. Za ljubitelje temnejših odtenkov je prava izbira termo jesen, ki je toplotno obdelan les za večjo odpornost na zunanje atmosferske vplive.

Kako poteka montaža?

Čeprav vrata na pogled izgledajo preprosta, so tehnično izjemno zahtevna. Izdelava takšnih vrat je sedaj mogoča, ker smo razvili rešitev za naslednje probleme:

  1. Vgradnja vrat na zunanjo stran fasade: vrata so poravnana s fasado, zato smo razvili posebno podkonstrukcijo, ki prevzame vso težo vrat.
  1. Pritrditev lesene obloge na vrata: masivne lesene letve se krivijo, krčijo in raztezajo glede na temperaturo in vlago. Pomembno je, da se te sile ne prenesejo na osnovno krilo, zato smo razvili poseben način pritrjevanja, ki to tudi zagotavlja.

Sistem proti krivljenju omogoča višino vhodnih vrat do 300 cm

Eleganten videz se nadaljuje tudi v notranjosti, kjer je podboj vrat prefinjeno skrit v zid. Standardno je vgrajen patentiran sistem proti krivljenju MPK 10, ki omogoča izdelavo vrat do višine kar 300 cm. Inovativna pritrditev letvic preprečuje krivljenje masivnega lesa, izberete pa lahko tudi LED osvetlitev in vse bolj priljubljeno odklepanje na prstni odtis.

Lesena vrata v hišo
P 621 A hrast

Prava vrata za vsak okus

Ne glede na to, ali imate rajši strogo modernistične linije ali bolj igrive, bodo v podjetju INT vrata poskrbeli za vas. Na voljo vam je široka izbira različnih vrat, svetovalci pa vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. Več primerov skritih vhodnih vrat, povezanih s fasado, si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Prejšnji članekKam z odpadnim jedilnim oljem?
Naslednji članekNa kaj biti pozoren pri nakupu stanovanja?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.