Pridružite se dnevu odprtih vrat Rihter 2021 v Mariboru

Dnevna soba

Podjetje Rihter ima že 30-letno tradicijo izdelave montažnih hiš in objektov po meri kupca. V podjetju se osredotočajo na uporabo naravnih materialov, s čimer v bivalne prostore vnašajo pristnost in toplino narave. Vsaka hiša je unikat, ne glede na to, katero izberete: nizkoenergijsko, pasivno ali nič energijsko montažno hišo. Hiše so zgrajene v kratkem času, kar pomeni, da lahko brez odlašanja uživate v svojem novem domu.

Po daljšem premoru je čas za nov dan odprtih vrat, kjer si lahko v živo ogledate hiše ob strokovnem vodenju svetovalcev. Dan odprtih vrat bo v okviru dneva pasivnih hiš, ki ga organizira Konzorcij PH, potekal v soboto, 6. 11. 2021, od 9.00 do 15.00 v Mariboru. Tako si boste lahko v živo ogledali montažno hišo in dobili odgovore na vsa potencialna vprašanja.

Hiša 170

Predstavljena hiša je zasnovana zelo funkcionalno in razgibano. Je odličen primer prilagojene tipske hiše 183, ki je najbolj prodajni model. V pritličju se nahaja prostoren dnevno bivalni prostor, ki ima neposreden stik z naravo s čudovito teraso. Spodaj se nahaja še spalnica z lastno kopalnico in garderobno sobo, ločen wc ter utiliti. V zgornjem nadstropju pa se nahajajo spalnica, kabinet, dnevni prostor in kopalnica.

Montažna hiša

Materiali v hiši so naravni in visoko izolativni ter sledijo načelom trajnostne gradnje, ki v ospredje postavlja zdravo, varčno in udobno bivanje. Hiša 170 obenem izpolnjuje vse zahteve za pridobitev nepovratnih finančnih spodbud Ekosklada. Toplotni ovoj hiše je visoko izolativen, brez toplotnih mostov in dosega standard pasivne gradnje.

Vgrajena je tudi kompaktna naprava proizvajalca NILAN, ki skrbi za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje v hiši. Ta zagotavlja stalni dotok svežega zraka, obenem pa ustrezno hladi in ogreva stavbo. Hiša nam omogoča, da si za minimalne stroške prilagodimo temperaturo bivalnega prostora svojim potrebam.

Spalnica

Zaupajte strokovnjakom

Visoko usposobljeni svetovalci podjetja Rihter vam bodo na dnevu odprtih vrat z veseljem predstavili bogato ponudbo skoraj nič-energijskih hiš, konstrukcijske sisteme in tehnologijo gradnje visokokavostnih in energetsko učinkovitih hiš Rihter. Za ogled hiše je obvezno izpolnjevanje PCT pogoja. Ker je število ogledov omejeno, priporočajo, da se na dogodek čimprej prijavite. Prijave sprejemajo do petka, 5. 11. 2011.

info@rihter.si | +386 3 839 04 30 | Spletna stran

Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih montažnih hiš. Vse Rihter hiše so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločijo.

Prejšnji članekŠkoda Kamiq bo dobila reli različico
Naslednji članekIndijci ustvarili najlažji električni avto na svetu
info@rihter.si | +386 3 839 04 30 | Spletna stran

Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih montažnih hiš. Vse Rihter hiše so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.