Poletni večeri pod pergolo

Pergola
Foto: on Naitors d. o. o.

Vroče poletje se je začelo in čeprav med dnevom bežimo v zavetje klimitiziranih prostorov, je zvečer preživljanje časa na prostem naravnost božansko. Zrak diši po bezegu, ptički veselo žvrgolajo in končno si lahko odpočijete od stresa zimskih dni. Na prostem pa lahko uživate tudi v primeru močnega sonca in dežja, vse, kar potrebujete, je pergola!

Preprosta namestitev

Se vam mudi ustvariti lasten zunanji kotiček, ki bi bil zaščiten pred vremenskimi vplivi? Za vas imamo dobro novico. Pergolo je namreč mogoče postaviti že v enem samem dnevu! Potrebujete le betonsko ploščo, lahko pa jo postavite tudi na točkovne temelje, v katere se pritrdijo ustrezni nosilci. Možno jo je postaviti kot samostojno teraso ali dodatek k obstoječemu objektu, s čimer pridobite večnamensko nadkrito teraso.

Kakovostna konstrukcija

Pergola z ziipiKonstrukcija pergol mora biti vrhunske kvalitete. Takšno najdete pri pergolah podjetja Naitors, d. o. o., ki so narejene iz kakovostnega ekstrudiranega aluminija, vsi spojni elementi pa so izdelani iz Inox-a. Profili so prašno barvani po RAL barvni lestvici, kar vam omogoča široko paleto barvnih odtenkov.

Strešni profili so vrtljivi, kar omogoča prepuščanje sončnih žarkov ali vodotesno zaprtje strehe. Pergolo lahko upravljate ročno ali z elektro motorjem. Z vseh strani jo lahko zapremo s pomočjo ZIIP rolo sistema, ki je odporen na veter. Zapremo jo lahko tudi z ALU okenskimi elementi ali zasteklitvijo.

Pergola se lahko izdela v velikosti do 4 x 7 metrov (širina x globina), pri čemer jo je možno modularno sestavljati po širini in tako pokriti tudi večje površine.

Izkušeni strokovnjaki

Namestitev pergol mora biti kakovostna, da vam bo služila še dolga leta. V podjetju Naitors, d. o. o. se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami na področju montaže pergol. Njihovi strokovnjaki so vam na voljo na telefonski številki 031 793 204 in elektronskem naslovu info@naitors.si.

info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Prejšnji članekZaščita pred točo: bodite pripravljeni
Naslednji članekVse kar morate vedeti o prezračevanju sodobnih hiš
info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.