Obiščite Marlesov dan odprtih vrat

MARLES, največji in najstarejši vodilni proizvajalec sodobnih lesenih montažnih hiš, znova odpira  svoja vrata. Tokrat v Oplotnici pri Slovenskih Konjicah, kjer vam bodo premierno predstavili funkcionalno zasnovano pritlično družinsko hišo DOMUS – uspešnico v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ, s katero Marles presega ustaljene okvirje in kupcem zagotavlja sodoben in trajnostno naravnan življenjski slog.

Pridružite se v soboto, 6. aprila med 10. in 15. uro, kjer vam bodo poleg koncepta Marles Zero Energy Home in aktualnih Marlesovih pomladnih  ugodnosti 2019, predstavili že zgrajene hiše z možnostjo ogleda v tehnologiji virtualne resničnosti.

HIŠA DOMUS je odličen primer uporabe Marlesove po meri oblikovane okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj dovršene arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov. Hišo krasi funkcionalna tlorisna zasnova in visoka energetska učinkovitost. Domišljeno razporejeni bivalni prostori z ločenimi bivalnimi in sanitarnimi prostori za več družinskih članov omogočajo družini popolno bivalno udobje s posluhom za individualnost in nagovarjajo širok generacijski spekter uporabnikov.

Standardna izvedba odlične energetsko varčne hiše DOMUS se po želji lahko izvede v enokapni, dvokapni ali večkapni izvedbi, kar olajša izbiro in odločitev za gradnjo na katerikoli lokaciji v Sloveniji, kjer veljajo določene omejitve glede tipa strehe. S standardno ponudbo paketa Marles Future se hiša lahko nadgradi s predpripravo za sončno elektrarno, kar omogoča, da lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna.

Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi Marlesovi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Prav tako bodo odgovarjali na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. Obenem vam bodo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2019, ki so jih združili v tri pakete: Intelligence, Future in Design, pri čemer so že v osnovno ponudbo vključili paket Future, s katerim bo vaša nova hiša že danes pripravljena na vgradnjo sodobnih okolju prijaznih tehnologij. Med drugim bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi koncept Marles Zero Energy Home, v okviru katerega vam zagotovijo celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept brez škodljivih vplivov na okolje. Z vgradnjo sistema prezračevanja z rekuperacijo Marles namreč skoraj vsako hišo lahko zgradi v pasivni izvedbi oziroma kot skoraj nič-energijski objekt. To vam omogoča, da pridobite najvišjo možno nepovratno finančno subvencijo Eko sklada. V tistih redkih primerih, ko objekta zaradi arhitekturnih posebnosti ali njegove usmerjenosti ni možno zgraditi v pasivnem standardu, pa lahko še vedno pridobite subvencijo za toplotno črpalko in prisilno prezračevanje.

Z implementacijo najsodobnejših tehnoloških in energetskih inovacij v skladu s trajnostnimi načeli vam Marles hiše nudijo novo perspektivo doživetja doma z jamstvom za najvišjo kakovost na trgu.

Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek je na voljo na spletni strani (www.marles.com). Vabljeni!

info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRMarles
Prejšnji članekDo čiste pitne vode s filtrom Big Blue Duplex Pro
Naslednji članekTop ideje za eko vrtnarjenje
info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.