Lumarjeve hiše proizvedejo dovolj elektrike za hišo in avtomobil

Od prvega dne bivanja brez stroškov za električno energijo

Z optimizacijo tehnologije, razvojem energetskih rešitve in detajlov je Lumar naredili korak naprej pri gradnji trajnostnih skoraj nič-energijskih objektov. S konceptom Lumar ZERO EMISSION LIVING so določili ključne smernice njihovega razvoja in obvezo do prihajajočih generacij. Gre za skupek celovitih rešitev na področju trajnostne gradnje in življenja brez emisij. V okviru tega že danes standardno ponujajo hiše, ki z energijo sonca pokrijejo vse potrebe po električni energiji, tako za delovanje hiše kot trajnostno mobilnost.

Lumar Terra-R 131

Sonce na razpolago vsak dan

»Razvoj naših hiš je prišel do točke, ko lahko ponudimo hišo, s katero od prvega dne, ko boste v njej zaživeli, ne boste imeli stroškov za električno energijo. Sliši se skoraj neverjetno, a je res. Energija sonca nam je vsak dan na razpolago brezplačno in je brez škodljivih vplivov in izpustov v okolje, hkrati pa nam omogoča neodvisnost in samozadostnost. S samo proizvodnjo električne energije smo tudi dober vzor našim otrokom, ki bodo jutri nasledili ta planet. Zato mora biti naša odgovornost ohraniti planet« razlagajo v Lumarju.

Lumar BlackLine Individual

Vodilni v arhitekturi in implementaciji trajnostnih energetskih rešitev

Če je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja pomenilo najboljše predvsem osredotočenost na to, kako bodo kupci kar najbolje živeli v hišah Lumar, pa je z leti vse bolj v ospredje prehajala tudi odgovornost do okolja. »Zadnjih 15 let smo v Lumarju vodilni na področju kakovostnih arhitekturnih in energetskih rešitev na področju bivanja,« dodajo v Lumarju. Razvili in implementirali so številne pionirske projekte, od prve pasivne plus energijske hiše v letu 2009, Aktivne hiše za poskusno bivanje v letu 2013, do tega, da so kot prvi proizvajalec v vse hiše Lumar standardno začeli vgrajevati sistem komfortnega prezračevanja in sončne elektrarne. Več informacij o trajnostni gradnji in ponudbi Lumar na www.lumar.si.

Lumar Individual

Zlati znak kakovosti v graditeljstvu

Lumar je za razvoj sistemskih rešitev za skoraj nič-energijske hiše na letošnjem Sejmu dom sredi aprila prejel priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu, ki ga podeljuje Gradbeni inštitut ZRMK. Ta znak označuje izdelke in storitve, ki izpolnjujejo visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive zahteve glede kakovosti. Proizvajalec mora na eni strani zagotavljati kakovost, ter na drugi poslovno odličnost. »Naše podjetje ozavešča širšo javnost in na trg uvaja nove produkte, ki tudi druge ponudnike silijo, da sledijo in razvijajo svoje produkte.« povejo v Lumarju.

info@lumar.si | +38624216750 | Spletna stran

"Živeti najbolje" - Z usmeritvijo v trajnostno gradnjo, vpeljevanjem sodobnih tehnologij za gradnjo v pasivnem standardu ter praktično neomejenimi možnostmi individualnih želja, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativen in uspešen slovenski proizvajalec montažnih objektov.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRhttps://www.lumar.si/
Prejšnji članekZimski vrt ali veranda?
Naslednji članekNa ureditev okolice boste odslej gledali drugače
info@lumar.si | +38624216750 | Spletna stran

"Živeti najbolje" - Z usmeritvijo v trajnostno gradnjo, vpeljevanjem sodobnih tehnologij za gradnjo v pasivnem standardu ter praktično neomejenimi možnostmi individualnih želja, se je podjetje uveljavilo kot najbolj inovativen in uspešen slovenski proizvajalec montažnih objektov.

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.